Müsteriden Konum Bulmak Için Aldigi Telefonu Çalan Taksicinin Soför Karti Iptal Edildi

Sisli'de, konum bulmak için kullandigi müsterisinin cep telefonunu geri vermeyerek çaldigi iddiasiyla gözaltina alinan taksi sürücüsü serbest birakilirken, soför kartinin iptaline karar verildi.



Sisli Emniyet Müdürlügü Kustepe Polis Merkezi'nde müracaat eden Azerbaycan vatandasi K.K.'nin, Cihangir'den binerek Izzetpasa Mahallesi'nde indigi takside cep telefonunu unuttugunu bildirmesi üzerine çalisma baslatildi.

Gözaltina alinan taksi sürücüsü M.A., müsterinin cep telefonunu konum için kullandigini ve istenilen adrese ulastiktan sonra sahibine geri verdigini iddia etti.

Gerekli yazismalarin ardindan taksideki güvenlik kamerasi görüntülerini detayli inceleyen ekipler, süphelinin konum bulmak için kullandigi cep telefonunu geldigi adreste ön koltuga biraktigini, müsteri indikten sonra da çantasina koydugunu tespit etti.

Hakkinda "açiktan hirsizlik" suçundan islem yapilan M.A., serbest birakildi.

Öte yandan, IBB Toplu Ulasim Hizmetleri Müdürlügü (TUHIM) de yazismalarin ardindan ticari taksi için 7 gün ruhsat iptaline, ticari taksi sürücüsünün ise soför kartinin iptal edilmesine karar verdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile