Mutki'de Klimalı Durak Dönemi

Mutki Belediyesince, vatandaşların soğuktan etkilenmemesi için yaptırılan 4 klimalı ahşap durak, ilçede ihtiyaç duyulan noktalara konuldu.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Kılıç, yaptığı açıklamada, kış mevsiminin uzun sürdüğü ilçede, vatandaşların soğukta beklememesi için klimalı duraklar yaptıklarını söyledi.

Önümüzdeki günlerde şehir içi taşımacılığındada yatırımların olacağını belirten Kılıç, "Mutki'de kışaylarının çok soğuk ve uzun sürmesi böyle bir hizmeti zaruri kılıyordu.Özellikle yaşlı ve kadınların soğukta beklemek yerine sıcakduraklarda beklemesine olanak sağlandı. Duraklar kışın ısıtacak, yazın dasoğutacak. Durakların ahşap olması estetik açıdan da hoşbir görüntü oluşturuyor." dedi.

Klimalı durakta bekleyen vatandaşlardan Sıddık Kardaş ise durakların özellikle yaşlılar için faydalıolacağını vurgulayarak, "Durakların içi sıcak. Araçlar gecikse bile artıksoğukta değil, sıcak bir ortamda bekliyoruz. Kaymakamımız olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun." diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile