Muud'da Yaza Damgasini Vuran Sarkilar Açiklandi

Muud'da Yaza Damgasini Vuran Sarkilar Açiklandi

Dijital müzik platformu Muud’da yaz aylarinin en çok dinlenenleri açiklandi. Muud’da yaz aylarina Semicenk damgasini vurdu.

Türk Telekom’un begenilen müzik platformu Muud’un birbirinden eglenceli özellikleriyle dinleyicilerin müzik keyfi katlaniyor. Müzik dinleme deneyimini her geçen gün artiran Muud, yaz aylarinda en çok dinlenen isimleri açikladi.

Yazin sampiyonu Semicenk

Bu yila damgasini vuran pop müzigin sevilen isimlerinden Semicenk, birbirinden çok begenilen sarkilariyla yaz döneminin en çok dinlenen Yerli Sanatçilar listesinde ilk sirada yer aldi. Semicenk’i pop müzigin güçlü kadin seslerinden Simge ve Irem Derici takip etti. Yine Semicenk’in Dogu Swag ile birlikte seslendirdigi “Pisman Degilim” parçasi Yerli Single listesinin lideri oldu. Semicenk’in sevilen bir diger parçasi “Geri Dönemedim” ikinci sirada, Simge’nin fenomen haline gelen “Askin Olayim” sarkisi ise listede üçüncü sirada yer aldi. Geçtigimiz aylarda “Ali Cabbar” sarkisiyla sosyal medyada uzun bir süre gündem olan Emir Can Igrek’in “Parti Iptal” albümü de Yerli Albümler kategorisinin sampiyonu oldu. Yazin en çok dinlenen albümleri arasinda ikinci sirayi sevilen grup KÖFN’ün yeni albümü “Popstar” alirken, Simge’nin “Ben Bazen” albümü listenin üçüncü sirasina yerlesti.

Yabancilarda The Weeknd rüzgâri

Muud’da Yabanci Sanatçilar listesinde yaz aylari boyunca The Weeknd birinci oldu. The Weeknd’i Rema ve Taylor Swift izledi. Yazin en çok dinlenen albüm siralamasinda yine The Weeknd’in “The Highlights” albümü ilk siraya yerlesirken listenin ikinci sirasinda Rema - Rave & Roses Ultra, üçüncü sirasinda Eminem - Curtain Call: The Hits albümü yer aldi. Rema & Selena Gomez - “Calm Down” sarkisi Yabanci Single kategorisinde zirvenin sahibi oldu. Listede “Calm Down” parçasini Jain’in Makeba ve Tom Odell’in “Another Love” sarkilari takip etti.

Agustos ayinda en çok Semicenk arandi en çok Gülsen ve Edis paylasildi

Yaz aylarina damgasini vuran Semicenk agustos ayinda en fazla aranilan sanatçilarda zirvenin sahibi oldu. Sevdiklerini essiz müzik deneyimine ortak etmek isteyen Muud kullanicilarinin agustos ayinda en çok paylasimda bulundugu parça ise Edis ve Gülsen’in birlikte seslendirdigi “Sor” sarkisi oldu. Emir Can Igrek’in sevilen parçasi “Ali Cabbar” ve Berkay’in “Anladim” sarkilari kullanicilarin en fazla paylasimda bulundugu diger parçalar arasinda yer aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile