Müze Kart Ve Kitaplar Hediye Edildi

Müze Kart Ve Kitaplar Hediye Edildi

Bilecik Belediyesi tarafindan Müzeler Haftasi’nda düzenlenen etkinlige katilan vatandaslara müze kartin yani sira Nutuk, Mektepten Meclise Atatürk ve Yol Arkadaslari ile Anadolu Yükselirken isimli kitaplar hediye edildi.

Osmanli Padisahlari Tarih Seridi ve Yasayan Sehir Müzesi’nde çektigi fotograflari Belediye Baskanligi sosyal medya hesaplarinda paylasarak, etkinlige katilan vatandaslarimiza hediyeleri, Baskan Yardimcisi Güven Sönmez tarafindan verildi.

Etkinlige katilanlari tebrik eden Baskan Yardimcisi Sönmez, "Belediye Baskanligi olarak sehrimizi her alanda tanitmaya devam ediyoruz. Vatandaslarimizin Bilecik’in tarihi ve kültürel degerlerini tanimasi ve paylasmasina çok önem veriyoruz. Anlamli etkinlige katilan herkese tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.

Etkinlige katilarak müze kart sahibi olan katilimcilar da Belediye Baskanligi tarafindan gerçeklestirilen etkinlige katilarak, anlamli bir ödül aldiklari için duyduklari memnuniyeti belirterek, Belediye Baskani Melek Mizrak Subasi, Baskan Yardimcisi Güven Sönmez ve müze çalisanlarina tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile