Müzisyenlerden Cumhurbaskani Erdogan Ve Bakan Ersoy'a Tesekkür

Müzisyenlerden Cumhurbaskani Erdogan Ve Bakan Ersoy'a Tesekkür

Pandemi döneminde zorluk yasayan en önemli sektörlerden olan müzik sektöründeki müzisyenler desteklerinden ötürü Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy’a tesekkür etti.



Gaziantep merkezli Müzisyenler ve Sanatçilar Fedarasyonu 40 ilde düzenleyecekleri basin toplantilariyla pandemi döneminde maddi ve manevi olarak desteklerde bulunduklari için Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy’a tesekkür etti. Gaziantep Balikli Meydaninda “Müzisyenler Susmasin” sloganiyla düzenlenen basin toplantisinda konusan Müzisyenler ve Sanatçilar Fedarasyonu Baskani Ahmet Onurlu, müzisyen ve sanatçilara desteklerde bulunanlara tesekkür ederek, “Pandemi sürecinde müzisyen ve sanatçi arkadaslarimiza “Müzik Susmasin” sloganiyla maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen basta Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a ve Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy’a tesekkür ediyoruz. Bu tesekkür etkinligimizi bütün illerimizde yapacagiz. Pandemi döneminde en çok etkilenenler müzisyen ve sanatçilarimizdi. Bu süreçte devletimiz her zaman yanimizda oldu. Gaziantep ilimizde Valimiz Davut Gül, Büyüksehir Belediye Baskanimiz Fatma Sahin, Sahinbey Belediye Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu ve Sehitkamil Kaymakamimiz Ömer Kalayli da toplami bin 200 olan müzisyen ve sanatçi arkadaslarimiza desteklerde bulundular. Onlara da ayrica tesekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.



“37 bin müzisyen ve sanatçiya 250 milyon TL destekte bulunuldu”

Basin açiklamasinda 37 bin müzisyen ve sanatçinin 250 milyon TL destek aldigini ifade eden Onurlu, “Ocak-Subat-Mart-Nisan-Mayis-Haziran aylarinda 37 bin müzisyen ve sanatçi arkadasimiza toplamda 250 milyon TL destekte bulunuldu. Her müzisyen ve sanatçi arkadasimiza 8 bin TL destekte bulunulmus oldu. Bugün itibariyle subemizin bulundugu 48 ilimizde ayni minvalde basin açiklamalarini düzenleyecegiz. Gaziantep’te ilk olarak bin 50 müzisyen ve sanatçi arkadasimiza destekte bulunduk. Daha sonra 150 arkadasimizi daha ekleyerek toplamda bin 200 arkadasimiza destekte bulunmus olduk” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile