MYP'li Göçmen Açiklamasi 'Türkiye'de En Büyük Sorun Koltuk Sorunu'

MYP'li Göçmen Açiklamasi 'Türkiye'de En Büyük Sorun Koltuk Sorunu'

Milli Yol Partisi (MYP) Genel Baskan Yardimcisi Sevket Göçmen, Türkiye’de en büyük sorununun koltuk sorunu oldugunu söyledi.

Partisinin Kirsehir Il Teskilati’nda basin toplantisi düzenleyen MYP Genel Baskan Yardimcisi Sevket Göçmen, "MYP, ideolojisini hayata geçirmek üzere yola çikti. Bu seçimi hareketin baslangiç seçimi olarak görüyoruz. Çizgisinde oturmus, daha derinligini yasamis ve ideolojisini paylasacak ve tekrar bulusacagiz" dedi.

Siyasetin en büyük sorununun koltuk sorunu oldugunu ifade eden Göçmen, "Türkiye’nin gidisatina göre yasadigimiz sorunlarin temeli koltuk sorunudur. Seçimlerde siyasi partilere ödenen ödeneklerle deprem bölgelerinde çalisma yapilabilir, esnaflarin Bag-kur’u ve kredi borçlari kapatilabilirdi. Seçim süreci boyunca ’hangi parti hangi ittifakla bir arada olursa su kadar vekil alir’ hesabi yapildi. Bizler ise insanimizin refahi ve ekonomisini düsündük, düsünmeye de devam edecegiz. Kalben inaniyorum ki Muhsin Yazicioglu’nun arkadaslari Türkiye ve Türk siyasetine yeni bir soluk getirecek. 14 Mayis ve 28 Mayis seçimleri bize gösterdi ki siyaset maalesef milleti degil, vekillerin kendini kurtarma sanati olmus. Bizler bu süreçte hiç durusumuzu bozmadan çalismalarimizi yaptik ve bundan sonra da durusumuzdan asla taviz vermeyecegiz" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile