Myp Lideri Yılmaz Açıklaması 'Bahçeli İçeride Muhalefeti Sustursa Da Dışarıda SES Susmayacak'

Myp Lideri Yılmaz Açıklaması 'Bahçeli İçeride Muhalefeti Sustursa Da Dışarıda SES Susmayacak'

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Bahçeli içeride muhalefeti sustursa da dışarıda ses susmayacak. Türkiye de milliyetçi oylar MHP dışındadır ” dedi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştiren Yılmaz, “ Bahçeli içeride muhalefeti sustursa da dışarıda ses susmayacak. Gelinen nokta da Türkiye de milliyetçi oylar MHP dışındadır. MHP tarafından alınan milliyetçi oyun 3 misli bir oy farklı mecralarda gezmektedir. Bu mana da Bahçeli dışarıda kalan muhalefeti asla susturamaz” dedi.

“MYP, BAHÇELİ’NİN ENSESİNDE OLMAYA DEVAM EDECEK”

Muhafazakar Yükseliş Partisi olarak biz milliyetçi irade üzerinde oynanan oyunları dile getirmeye devam edeceğiz” diyen Ahmet Reyiz Yılmaz, “ Bahçeli açısından sorun yalnızca koltuk dağıtımı ile bitirilecek bir sorun değildir. Sorun Milliyetçi tabanın rahatsızlığı ve bir türlü iktidar alternatifi olmak istememesi ile alakalı bir millete karşı kurulmuş bir tuzak meselesidir. Akşener Aday olamaz. Kuyruğu Bahçeli’nin elinde. MHP içerisin de Akşener aday olamaz. Olsa da Genel Başkanlıkta kalamaz. Bahçeli kendisine rakip olabilecek yapılar üzerinde operasyonu seven biridir. Ortaya atılan Akşener kaset iddiası Bahçeli’nin bildiği ve kontrollü zamanlama ile çıkarılmış bir meseledir. Bu manada Bahçeli tarafından Akşener’in rahat bırakılmayacağı açıktır” ifadesini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile