N11 Ve Ekol Lojistik'in N11depom Projesi Ile Uçtan Uca E-Ticarette Operasyon Hizmeti

n11 CEO’su YuShik Kim: 'Ekol Lojistik ile hayata geçirdigimiz yeni projemiz n11depom ile eticarette satis yapan tüm firmalara satis yaptigi pazaryeri fark etmeksizin zamandan ve depolama maliyetlerinden tasarruf, stok takibi ve iade süreçlerinin yönetilmesi gibi avantajli çözümler sunuyoruz'.

n11 ve Ekol Lojistik is birligiyle hayata geçirilen bir e-ticaret lojistigi hizmeti olan n11depom, e-ticarette hizmet veren firmalarin tüm operasyonel yükünü üstlenerek, satisa odaklanmasini sagliyor.

n11'den yapilan açiklamaya göre, n11 is ortaklarinin tamami n11depom hizmetinden kolaylikla faydalanabilecegi gibi diger pazaryerlerine üye firmalar ya da kendi e-ticaret platformu olan sirketler de saglanan entegrasyon sayesinde uçtan uca sunulan tüm operasyonel hizmetlerden yararlanabiliyor.

n11depom tarafindan sunulan operasyonel çalismalarin tamami Ekol Lojistik tarafindan gerçeklestiriliyor.

Sektörlerinde güçlü iki oyuncunun yetkinliklerini birlestirmesiyle uygulamaya geçirilen hizmetle birlikte, avantajli fiyat, sinirsiz depolama ve çikis kapasitesi gibi firsatlar sunuluyor. Böylelikle n11 is ortaklari ve firmalar düsük maliyetlerle zamandan tasarruf etme imkanina sahip oluyor.

n11depom sayesinde tüm lojistik, sevkiyat ve iade süreçleri profesyonel ekipler tarafindan standartlara uygun ve kaliteli bir sekilde yapiliyor.

n11depom hizmetinde operasyonel çalismalar Kocaeli’nde bulunan Ekol Lojistik’e ait 30 futbol sahasi büyüklügündeki Lotus Tesisi’nde yürütülüyor.

- Magazalar satislarini tek depo ve tek stok üzerinden yönetebiliyor

1.300 kisinin istihdam edildigi Lotus, Türkiye’nin en büyük kapali alana sahip lojistik tesisi. n11depom hizmetlerinden yararlanan magazalar, tüm ürünlerini ya da seçtikleri ürünlerini n11depom merkezine gönderiyor. Ardindan tüm pazaryerlerinden veya kendi web siteleri üzerinden gelen siparislerin paketlenmesi, kargolanmasi ve iade süreçleri bu merkezlerde sürdürülüyor. Dolayisiyla magazalar tek depo ve tek stok üzerinden e-ticaretten yaptiklari tüm satislarin yönetimini kolaylikla gerçeklestiriyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen n11 CEO’su Yu-Shik Kim, Türkiye’nin alisveris platformu n11 olarak, e-ticaretin gelisimini ve KOBI’lerin e-ticarete katilarak islerini büyütmelerini her zaman desteklediklerini belirterek, "n11faturam ve n11magazam’dan sonra Ekol Lojistik ile hayata geçirdigimiz yeni projemizn11depom ile birlikte e-ticarette satis yapan tüm firmalara satis yaptigi pazaryeri fark etmeksizin zamandan ve depolama maliyetlerinden tasarruf, stok takibi ve iade süreçlerinin yönetilmesi gibi avantajli çözümler sunuyoruz. n11’de kayitli 270 binin üzerindeki is ortagi saticimizla birlikte e-ticarette satis yapan tüm firmalarin bu hizmetten yararlanabilecek olmasinin sektör adina atilmis güçlü bir adim olduguna inaniyoruz. n11depom ile hayata geçirdigimiz bu operasyonel çalisma sayesinde, özel teslimat modelleri gelistirmeyi de hedefliyor, müsterilerin ihtiyaç ve beklentilerini karsilamak üzere çalisiyoruz. E-ticaretin gelisimine katki saglayan ve KOBI’leri destekleyen projeler üretmeyi sürdürecegiz.” ifadelerini kullandi.

E-ticaretin büyüme stratejilerinin merkezinde yer aldigini vurgulayan Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Musul ise su degerlendirmelerde bulundu:

“E-ticaret sektörünün artan ihtiyaçlarini karsilayacak yatirimlarimiza devam ederken, n11 ile yaptigimiz is birligi bu yönde atilmis önemli bir adim. E-ticaretin yayginlasmasiyla birlikte ürünlerin en hizli sekilde depolanmasi ve nihai müsteriye dogru ve zamaninda teslimi her geçen gün daha kritik bir performans göstergesi olmaya basladi. Saticilar, ürünlerinin zamaninda ve eksiksiz olarak en düsük maliyetle nihai tüketiciye ulastirilmasi beklentisinde. Ekol Lojistik ve n11 is birligiyle hayat bulan n11depom uygulamasiyla bu beklentiyi kusursuz bir sekilde karsilamayi hedefliyoruz. Tasarim ve kullanilan teknoloji açisindan birçok ilki barindiran, çevre dostu özellikleriyle Avrupa’nin sayili tesisleri arasinda bulunan Lotus’ta sunacagimiz entegre hizmet ile özellikle de KOBI’lere rekabet avantaji yaratarak büyümelerine katki saglayacagiz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile