Nallıhan’ın Atça Köyü'nde 3 Ev Yandı

Nallıhan’ın Atça Köyü'nde 3 Ev Yandı

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde çıkan yangında, biri boş, 3 ev tamamen yanarken, 1 eve ait samanlık ve ahır tamamen zarar gördü.

Nallıhan Kaymakamı Ömer Toraman, Atça Köyü'ne giderek yangın söndürme çalışmalarını yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

Nallıhan’ın Atça Köyü'nde, Mehmet Dinç’e ait ahşap evin bahçesinde arı kovanlarında kullanılan, halk arasında pat pat diye adlandırılan tüpün patlaması sonucu çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek Ayşe Dinç, Ali Vural’a ait evlere ve daha sonra Selahattin Atmaca’ya ait ahşap samanlık ve ahıra sıçradı. Köylülerden yangın ihbarını alan Nallıhan Belediyesi, Çayırhan Belediyesi, Beypazarı Belediyesi ve Nallıhan Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı itfaiye ekipleri, kısa sürede olay yerine giderek yangın söndürme çalışmasına katıldı.

Yaklaşık 3 saatlik müdahalenin ardından, kontrol altına alınarak tamamen söndürülen yangında, 1'i boş, 3 ev, eşyaları ile birlikte yanarak kül olurken, Selahattin Atmaca’ya ait olan ahır ve samanlık tamamen zarar gördü.

Atça Köyü'nde ve Nallıhan’da üzüntüye neden olan yangında can kaybı olmaması sevindirirken, Kaymakam Dr. Ömer Toraman, Atça Köyü'ne giderek incelemelerde bulundu. Jandarma tarafından soruşturmanın başlatıldığı belirtilirken, Kaymakam Dr. Ömer Toraman, yangından zarar gören vatandaşların mağdur olmaması için gerekli desteği vereceklerini söyledi.




Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile