Nancy Pelosi Açiklamasi 'Acili Ve Sarsintiya Ugramis Haldeyiz'

Nancy Pelosi Açiklamasi 'Acili Ve Sarsintiya Ugramis Haldeyiz'

ABD Temsilciler Meclisi Baskani Nancy Pelosi, esi Paul Pelosi’nin ugradigi çekiçli saldiri sonrasi yaptigi ilk açiklamada, "Ailemiz acili ve sarsintiya ugramis haldeyiz" dedi.

ABD Temsilciler Meclisi Baskani Nancy Pelosi, 82 yasindaki esi Paul Pelosi’nin San Francisco’daki evinde çekiçle saldiriya ugramasinin ardindan sessizligini bozdu. Esinin kafatasinda kirik meydana geldigini, sag kolunda ve ellerinde de çesitli yaralanmalar oldugunu söyleyen Pelosi, hastanedeki tedavinin devam ettigini belirtti.

Ayrica, kolluk kuvvetleri ve saglik ekipleri tarafindan gerekli adimlarin hizlica atildigi için minnettar oldugunu da sözlerine ekleyen Pelosi, "Çocuklarimiz, torunlarimiz ve ben, babamizin hayatina kasteden bu saldiri nedeniyle acili ve sarsintiya ugramis haldeyiz" dedi.



Hedef Nancy Pelosi’ydi

ABD basininda yer alan haberlerde, süphelinin saldiriyi “hedef gözeterek” yaptigi ve eve girdikten sonra Paul Pelosi’ye “Nancy nerede” diye bagirdigi aktarilmisti. ABD Kongre Polisi ise Nancy Pelosi’nin saldirinin meydana geldigi sirada baskent Washington DC’de oldugunu ve yaninda korumalarinin bulundugunu açiklamisti. Paul Pelosi’ye saldiran süpheli gözaltina alinmisti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile