Narko Avcilarindan Kimse Kaçamiyor

Narko Avcilarindan Kimse Kaçamiyor

Gaziantep’te narkotik polisler, uyusturucu avcilarina geçit vermiyor. Narko avcilar, art arda düzenlenen sok baskinlarda en gizli yerlere bile saklanan uyusturuculari elleri ile koymus gibi buluyor.

Gaziantep Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, yürüttükleri çalismalar neticesinde basta ’torbaci’ olarak bilinen sokak saticilarinin yani sira uyusturucu tacirlerine göz açtirmiyor. Terörü besleyen ve gençleri esir alan uyusturucu belasi ile dise dis mücadele yürüten ekipler, gelen en küçük ihbarlari bile aninda degerlendiriyor.

Özel Harekat Polislerinin de destegi ile art arda operasyonlar düzenleyen narko avcilari, yaptiklari sok baskinlarda ise kisa sürede gizlenen uyusturuculari ortaya çikariyor. Ekipler, kimi zaman çatilara, kimi zaman çelik kasanin altina, kimi zaman dolap arasina, kimi zaman ise mutfaktaki tezgahlarin çekmecelerine saklanan uyusturucu ve paralari kendi elleriyle koymus gibi buluyor. Zorlandiklari anlarda ise ekiplerin yardimina narkotik köpekler yetisiyor. Ekipler, narkotik köpeklerin yardimiyla buzdolabindaki gizli bölme veya piknik tüpünün içerisi gibi akla gelmeyecek yerlerdeki uyusturuculari kaçirmiyor.

Öte yandan ekipler 18 Ekim ve 24 Ekim tarihleri arasindaki 6 günde yaptigi operasyonlarda gizli bölmelere saklanmis, 8 kilo 193 gram eroin, 6 kilo 180 gram esrar, 1 kilo 673 gram metamfetamin, 236 gram bonzai, 24 adet uyusturucu hap, 4 adet hassas terazi ele geçirdi.

Son 6 günde uyusturucu baskinlarinda ekipler tarafindan gözaltina alinan ve haklarinda yasal islem baslatilan 337 süpheliden 21’inin tutuklandigi, 310’unun serbest birakildigi, 6 süphelinin ise gözalti islemlerinin devam ettigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile