'Narko Tir' Sancaktepe'de Ögrencileri Bilgilendirdi

'Narko Tir' Sancaktepe'de Ögrencileri Bilgilendirdi

Istanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü tarafindan Sancaktepe Kaymakamligi önüne kurulan Narkotik Egitim tiri bir hafta boyunca 2240 ögrenciyi bilgilendirdi.

Bagimlilikla Mücadele konusunda bilgi, bilinç ve farkindalik düzeyini artirmak için Istanbul Il Emniyet Müdürlügü tarafindan donatilan narko tiri ziyaret eden Sancaktepe Kaymakami Ahmet Karakaya, bagimlilikla mücadelede egitimin önemini vurguladi. Kaymakam Ahmet Karakaya, ’’Dünyadaki bütün gençleri tehdit eden, onlari bagimli hale getiren uyusturucu ve benzeri ürünler birçok gencimizin zaman zaman hayatinda geriye dönüsü olmayan degisikliklere sebep oluyor. Gençlere yarinlarimizi emanet edecegiz. Gençlerimizin bu tür aliskanliklardan uzak kalmalari bizler için oldukça önemli. Ilçemizde genç nüfusun yogun oldugu yerlerden birisidir. Bu nedenle özellikle lise ögrencilerinin bu konuda bilinçlenmesi oldukça önem arz etmektedir" dedi.

Bagimlilik hususuna sifir toleransla yaklastiklarini belirten Kaymakam Ahmet Karakaya, Bagimlilikla Mücadele Narkotik Tirinda görevli polislere tesekkür ederek, çalismalarinda basarilar diledi.

29 Subat Persembe günü gerçeklesen ziyarette Ilçe Milli Egitim Müdürü Hale Bagce Özbas ve Ilçe Emniyet Müdürlügü yetkilileri de hazir bulundu.

Bagimlilikla Mücadele Narkotik tirinin içerisinde özel olarak olusturulan 40 metrekarelik modern egitim salonundaki 12 dokunmatik ekranda uyusturucu maddenin insan vücudundaki etkileri ayrintili görsellerle anlatiliyor ve görevli narkotik uzmani polisler tarafindan uyusturucuyla mücadele ve korunma yollari gibi konularda tiri ziyaret eden vatandaslara ve gençlere bilgi veriliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile