Narkotik Ve Motorize Ekiplerden Uyusturucu Bagimliligina Karsi 'Uyuma Hareket Geç' Konvoyu

Narkotik Ve Motorize Ekiplerden Uyusturucu Bagimliligina Karsi 'Uyuma Hareket Geç' Konvoyu

Baskent’te bir araya gelen Ankara Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Subesi ekibi ile Ankara Harley Davison (H.O.G.) Motor Grubu üyeleri, 26 Haziran Dünya Uyusturucu Kullanimi ve Kaçakçiligi ile Mücadele Günü kapsaminda "Uyuma Hareket geç" sloganiyla birlikte motor konvoyu etkinligi gerçeklestirdi.

Ankara Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü personeli ile Ankara Harley Davison (H.O.G.) Motor Grubu üyeleri, Ankara Kalesi’nde 26 Haziran Dünya Uyusturucu Kullanimi ve Kaçakçiligi ile Mücadele Günü’yle ilgili farkindalik olusturmak adina motor konvoyu etkinligi gerçeklestirdi. Çankaya Sögötüzü Caddesi’nden yola çikan 40 Motor gurubu üyesi ile 10 motorlu narkotik ekibinin konvoyu Ankara Kalesi’nde tamamlandi. "Uyuma Hareket Geç" ve “Farkliyiz Farkindayiz" sloganlariyla düzenlenen etkinlikte uyusturucuyla birlikte mücadele etmenin önemine deginildi. Altindag Belediye Baskani Asim Balci da etkinlik ekibiyle birlikte hatira fotografi çektirerek uyusturucuya karsi birlikteyiz mesaji verdi.

“Madde kullanimina karsi farkindayiz ve farklilik olusturmak istiyoruz”

Konvoy sonrasi açiklamalarda bulunan Ankara Chapter Direktörü Alper Ok, farkindalik olusturmak istediklerini belirterek, “Bugünkü mottomuz, gelecegimiz için el ele, “Uyuma, Harekete Geç” sloganiyla birlikte hareket ederek emniyetimizle hep birlikte bir araya gelmis bulunuyoruz. Motorlarimizin sesi bugün sizin sesiniz. Uyusturucu ve uyarici madde kullanimina hayir diyoruz. Madde kullanimina karsi farkindayiz ve farklilik olusturmak istiyoruz. Gelecegimizin teminati gençlerimizin bagimlilikla mücadele konusunda emniyetimizle el ele vererek bu konuya dikkat çekmek istiyoruz. Unutmayin ki çocuklarimiz bizim gelecegimizdir. Onlarin yaninda olalim. Onlara sahip çikalim. Uyusturucu konusunda da mücadeleye devam edelim” degerlendirmesinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile