Naz Elmas İTÜ’lülerle Buluştu…

Naz Elmas İTÜ’lülerle Buluştu…

Üniversiteliler Gerçek Hayatı Yansıtan, Sonu Belli Olmayan Diziler İstiyor…

Yapımcılığını Süreç Film 'in üstlendiği yakında Show TV 'de ekranlara gelecek olan Ustura Kemal dizisinde Oktay Kaynarca ve Emre Kınay 'la birlikte başrolü paylaşacak olan Naz Elmas İTÜ 'lülerle bir araya geldi.

“Ağla Ağla, Bak Bak Nereye Kadar”

İstanbul Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü 'nün düzenlediği Proje Kent etkinliği kapsamında düzenlenen panelde üniversite öğrencilerinin tüm sorularını, içten ve samimi bir şekilde yanıtlayan Naz Elmas, öğrencilerden tam not aldı. Panele katılan öğrencilerle birlikte dizilerin kritiklerini de yapan başarılı oyuncu, dizilerin süreleri neden bu kadar uzun sorusuna “bizlerde bu durumdan memnun değiliz. Her hafta bir sinema filmi çekiyoruz, sürelerin bu kadar uzun olmasından dolayı artık bazı diziler sıkmaya başladı. Ağla ağla, bak bak nereye kadar. Set ekibi dediğimiz insanlar çekimlerin uzun sürmesinden dolayı kimi zaman ailelerini bile göremiyorlar. Keşke diziler daha kısa olsa ama bu bizim elimizde olan bir durum değil” açıklamasını yaptı.

“Yeni Bir Senaryo Okurken Sağa Sola Laf Yetiştiriyorsam O İş Olmaz”

Kendisine gelen dizi tekliflerini değerlendirirken ilk olarak hikayeye baktığını söyleyen Naz Elmas “benim için senaryonun samimi olması önemlidir. Eğer bir senaryoyu okumaya başladıktan sonra yanımda birileri var ise ve onlara laf yetiştiriyorsam o iş olmaz. Senaryonun beni içine alması lazım. Okumaya başladığım zaman eğer bir çırpıda birkaç bölümü bitiriyorsam, kendimi kaptırıyorsam kabul ediyorum. Tabi senaryonun yanı sıra yapımcı, yönetmen ve oyuncularda önemli kriterler. Fakat tutar dediğiniz dizi birkaç bölüm sonra yayından kalkabiliyor veya tam tersi tutmaz dediğiniz bir dizi üç sezon devam edebiliyor. Bu işlere pek belli olmuyor” dedi.

“Polat Alemdar Hiçbir Zaman Ölmeyecek Biliyoruz…”

Samimi bir sohbet ortamında geçen söyleşi de Naz Elmas 'ın nasıl bir dizi istersiniz sorusuna ise öğrenciler “Dizilerdeki karakterlerin gerçek hayatı yansıtmasını istiyoruz. Mesala Polat Alemdar 'ın hiçbir zaman ölmeyeceğini biliyoruz. Yabancı dizilerde ise başroldeki oyuncuları birinci sezonun sonunda veya birkaç bölüm sonra öldürebiliyorlar. Sonu belli olmayan ve önceki yıllarda olduğu gibi Bizimkiler gibi daha sıcak aile ilişkilerinin yaşandığı dizileri ekranlarda görmek istiyoruz” yanıtını verdiler.

“Dizilerde Oynamayı Kesinlikle Düşünmüyordum”

Konservatuarda okurken dizilere karşı olduğunu ve kesinlikle oynamayı düşünmediğini de öğrencilerle paylaşan başarılı oyuncu “üçüncü sınıfa kadar dizilerde oynamaya hiç sıcak bakmadım ve kesinlikle oynamam diyordum ama dördüncü sınıfta Haziran Gecesi ile dizilerde oynamaya başladım. Demek ki büyük konuşmamak gerekiyormuş. Ama Ustura Kemal dizisinden sonra kesinlikle tiyatro yapmayı düşünüyorum” açıklamasını yaptı.Panelde kendisine bir de plaket verilen Naz Elmas, söyleşi sonrası öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirip, dışarıda da öğrencilerle sohbetine devam etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile