Nazilli Belediyesi 1 Ayda 75 Bin Metrekare Yol Çalismasi Gerçeklestirdi

Nazilli Belediyesi 1 Ayda 75 Bin Metrekare Yol Çalismasi Gerçeklestirdi

Dualar, Kestel, Yesil, Pinarbasi, Zafer, Aydogdu ve Sirinevler Mahalleleri’nin ardindan Dallica’da yol yapim, bakim ve onarim faaliyetlerine baslayan Nazilli Belediyesi ekipleri, 1 ay gibi kisa bir sürede yaklasik 75 bin metrekare yol çalismasi ile rekor kirdi.



Nazilli Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Dallica Mahallesi Atatürk Caddesi dogu ve batisinda yürüttügü çalismalar çerçevesinde 2 bin 100 metrekare yeni yol açti. Çalismalari yerinde inceleyen Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, “Bugün Dallica Mahallemizdeyiz. 2 yolumuzu yeni açtik. 5 ayri noktada ise tamirat çalismalarimizi yürütüyoruz. Ekiplerimiz gece gündüz demeden yollarimizi yenilemek için emek veriyor. Mesai mevhumu gözetmeksizin çalisan tüm mesai arkadaslarimiza tesekkür ediyorum” diye konustu.



Dualar, Kestel, Yesil, Pinarbasi, Zafer, Aydogdu ve Sirinevler Mahallelerinde de es zamanli çalismalarin yapildigini kaydeden Özcan, “Hiçbir tartismanin tarafi olmadan, yalnizca hemsehrilerimize hizmet edecegimizi söylemistik. Bugün geldigimiz noktada 1 ay gibi kisa bir sürede 75 bin metrekare yol yapmisiz. Bu rakam bizler için büyük bir gurur ve mutluluk. Vatandaslarimiz sabirli olsunlar. Insallah yapilmayi bekleyen tüm yollarimizi sehrimize yakisir bir sekilde yenileyecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile