Nazilli Belediyesi 15 Noktada Es Zamanli Çalisma Yürütüyor

Nazilli Belediyesi 15 Noktada Es Zamanli Çalisma Yürütüyor

Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan daire müdürleri ile birlikte, ilçenin 15 farkli noktasinda Fen Isleri Müdürlügü tarafindan yürütülen çalismalari yerinde inceleyerek faaliyetlere iliskin bilgi aldi.



Kentin dört bir yaninda çalismalarina devam eden Nazilli Belediyesi ekipleri, 15 farkli noktada es zamanli olarak yürüttügü çalismalarina kendi rekorunu kirdi. Yaptigi hizmetlerle vatandasin takdirini toplayan Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, beraberinde daire müdürleri ile birlikte yürütülen faaliyetleri tek tek yerinde inceledi. 15 noktayi ziyaret ederek çalismalara iliskin bilgi alan Baskan Özcan; Pinarbasi, Yesil, Dallica, Yeni Sanayi, Bagcilli, Kozdere ve Ketenova mahallelerinde yol çalismalarinin sürdügünü dile getirdi.

Yol çalismalarinin yani sira Pinarbasi Mahallesi’nde istinat duvari, Dallica’da park, Samaili’de yanan ev tadilati, Bozyurt’ta 3 farkli noktada istinat duvari, Kardesköy’de muhtarlik binasi tadilati, Gedik’te muhtarlik ve mezarlik tadilati, Karahalli ve Asagiyakacik’ta çok amaçli sosyal alan yenileme çalismalari yürütüldügünü kaydeden Baskan Özcan, ihtiyaç duyulan tüm noktalarin eksiklerinin bir bir giderilecegini müjdeledi.

Nazilli’nin her alanda daha da ileriye gitmesi için çalistiklarini dile getiren Baskan Özcan, “Öncelikle belediyemiz Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, müdürümüz ve diger daire amiri çalisma arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Bugün, Fen Isleri Müdürlügü ekiplerimizin çalismalarini ziyaret ediyoruz. Bu sicakta zor sartlar altinda çalismalarini yürütüyorlar. Belediyemiz, Nazilli’de 15 ayri noktada es zamanli olarak çalismalarini yürütmektedir. Bu bizim için bir kivançtir. Dagindan ovasina, ovasindan sehir merkezine her alanda Nazilli Belediyesi elindeki teknik ve mali imkanlar dogrultusunda ivedilik arz eden bütün çalismalari hizlica yürütecektir. Bugüne kadar da yürütmüstür. Emegi geçen herkese tesekküre ediyorum. Aldigimiz bayragi daha da ileriye götürmek için ekip arkadaslarimizla canla basla çalismaya devam edecegiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile