Nazilli Belediyesi Demirciler Mahallesi'ndeki Yeni Yol Yapim Çalismalarini Tamamladi

Nazilli Belediyesi Demirciler Mahallesi'ndeki Yeni Yol Yapim Çalismalarini Tamamladi

Nazilli Belediyesi ekipleri tarafindan Demirciler Mahallesi’ndeki yaklasik 5 bin metrekare alanda yürütülen yeni yol yapim çalismalari tamamlandi.



Göreve geldigi ilk günden bu yana ‘kalkinma kirsaldan baslar’ anlayisiyla merkezden uzak noktalara da hizmet götürmek için çalisan Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan; Demirciler Mahallesi’nde sosyal alanlarin çevre düzenlemelerinin yapilmasi, mahalle içi yollarin yenilenmesi, çocuk oyun alani, okul bahçe düzenleme ve yenileme faaliyetleri, istinat duvarlari ile güçlendirme çalismalari, mezarlik düzenleme, metruk binalarin yikimi ve afet hasarlarinin giderilmesi gibi pek çok çalismaya imza atmisti.

Son olarak mahalle sakinlerinin talebi üzerine zeytin ve incir bahçelerine giden yaklasik bin metre uzunlugundaki yolda da parke tasi döseme faaliyetleri hizla tamamlandi.

Desteklerinden dolayi Baskan Özcan ve ekibine tesekkür eden Demirciler Mahalle Muhtari Mesut Ari, “Nazilli Belediye Baskanimiza ve belediye ekiplerimize Demirciler’e verdigi hizmetlerden dolayi çok tesekkür ediyorum. Yolumuz kisin yagislarda kullanilmayacak hale geliyordu. Yolumuzda suanda tas döseme çalismalarini gerçeklestirdik. Incir ve zeytin bahçeleri de bizler için bir fabrika. Nasil ki Nazilli’deki fabrikalarin yollari düzgünse bizler de ayni sekilde kullanisli yollar istiyoruz. Bu bahçeler bizim geçim kaynagimiz. Baskanimiza talebimizi ilettik. Sag olsun bizlere yardimci oldu Yaklasik bin metre uzunlugunda bir alana tas dösenmis olacak. Demirciler halki da gerek traktörleri gerekse beden gücü olarak imece usulü yardimci oluyorlar. Nazilli Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri çalisanlarina da ayrica tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile