Nazilli Belediyesi Kadin Muhtarlarla Bulustu

Nazilli Belediyesi Kadin Muhtarlarla Bulustu

Nazilli Belediye Baskani Dr. Ertugrul Tetik’in talimati ile Nazilli Merkez ve kirsal mahallelerinde yeniden ve yeni seçilen Mahalle Muhtarlarina ziyaretler basladi.



Nazilli Belediyesi Muhtarlik Isleri Müdürü Birol Inan ve Kültür Sosyal Isler ile Basin Yayin Halkla Iliskiler Müdürü Bahar Erdogan Uludag, Belediye Baskani Dr. Ertugrul Tetik adina gerçeklestirdikleri ilk ziyaretler kadin muhtarlara oldu. Nazilli Merkez Mahallerinde yeni seçilen ve önceki dönemden güven saglayarak yeniden seçilen bayan muhtarlara, Muhtarlik Isleri Müdürü Birol Inan, Baskan Tetik adina hediyelerini takdim ederek çalismalari hakkinda bilgi aldi. Muhtarlik hizmet binasindaki makamlarinda ziyaretlerine gidilen Turan Mahalle Muhtari Serpil Akçasakiz, Pinarbasi Mahalle Muhtari Nimet Arig, Cumhuriyet Mahallesi Muhtari Gamze Yarar ve Altintas Mahalle Muhtari Bahar Beser, gerçeklestirilen ziyaretten dolayi tesekkür ederken, mahalleleri ile ilgili istek ve taleplerini dogrudan bildirebilecekleri bir müdürlügün olmasindan dolayi mutlu olduklarini ifade etti.



Kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve güvenli bir sekilde sunulmasi, sorunlarin en kisa sürede yetkili makamlara iletilmesi, muhtarlarin etkinlik ve islevlerinin artirilarak taleplerinin sonuçlandirilmasi, muhtar taleplerini takip etmek ve etkin bir seklide sonuçlandirilmasini saglayan Muhtarlik Isleri Müdürlügü sayesinde muhtarlarin belediye ile olan islerinin çok daha kolaylastiginin altini çizen Baskan Ertugrul Tetik; “Her ortamda, her firsatta söyledigimiz tek sey var. Nazillimizi hep birlikte yönetmek. Ortak hedefimiz var, isimiz gücümüz Nazilli. Istisareye dayali bir yönetim anlayisi ile hareket ederek, muhtar ve vatandaslarimizin taleplerini hizla yerine getirmek için çabaliyoruz. Vatandaslarimiz ile aramizdaki köprüyü kuran çok degerli Muhtarlarimizla tek tek görüsüp mahalleleri hakkinda gerekli bilgileri aliyoruz. Müdürlüklerimize iletilen her talebi tek tek incelemeye aliyoruz. Iste bu noktada bulunduklari mahallerinde muhtarlarimiz ile yaptigimiz görüsmeler çok önemli. Eksiklilerin giderilmesi, yenilerin yapilmasi için halkin teveccühü ile görevlerinin basina gelen, bizlerle birlikte daha iyi bir Nazilli için elini tasin altina koyan tüm muhtarlarimiza islerinde kolayliklar ve basarilar diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile