Nazilli Belediyesi Muhtemel Afetlere Karsi Teyakkuzda

Nazilli Belediyesi Muhtemel Afetlere Karsi Teyakkuzda

Nazilli Belediyesi yetkilileri ile Jeoloji Mühendisleri Odasi Aydin Il Temsilciligi, muhtemel afetlere iliskin istisare toplantisi gerçeklestirdi.



Afet öncesi ve sonrasi alinacak önlemlere iliskin çalismalarina devam eden Nazilli Belediyesi, Jeoloji Mühendisleri Odasi Aydin Il Temsilcigi ile toplanti gerçeklestirdi. Güvenli sehirlesme ve kurumsal is birliginin ön plana çiktigi toplanti yaklasik 1 saat sürdü. Belediye Meclis Salonu’nda gerçeklestirilen toplantiya, Belediye Baskan Yardimcisi Kadir Mutlu, Jeoloji Mühendisleri Odasi Aydin Il Baskani Hasan Kuru, üyeler ve daire müdürleri katildi.



Bu tür toplantilarin sehirlesmelerin güvenli hale getirilmesi için büyük önem tasidigina dikkat çeken Kuru, “Böyle güzel bir toplanti için Nazilli Belediyemize ve Belediye Baskanimiza tesekkür ederiz. Belediye sinirlarimiz içerisindeki afetsellik, deprem durumlari ve muhtemel afetlerle ilgili, öncesi ve sonrasina iliskin belediyemizle detayli bir görüsme yaptik. Neler yapabilecegimize ve hangi çalismalarin yapilabilecegine iliskin kurumsal ve kamusal is birligi ve bunlarin sürdürülebilirligi ile ilgili çok detayli, tartisma özelinde çalismalarda bulunduk. Böyle bir çalismanin meslek odamizdan istenmis olmasindan dolayi mutluyuz. Bunun devam etmesini istiyoruz. Bu örnek davranisin vatandaslarimizin daha güvenli bir sehirlesmede yasamasi açisindan çok önemli oldugunu düsünüyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile