Nazilli Belediyesi Teknolojik Yeniliklere Kucak Açmaya Devam Ediyor

Nazilli Belediyesi Teknolojik Yeniliklere Kucak Açmaya Devam Ediyor

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi Cografi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlügü tarafindan Nazilli Belediyesi personellerine Bulut Kent Bilgi Sistemi egitimi verildi.



Nazilli Belediyesi personellerine, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi Cografi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlügü tarafindan olusturulan ve altyapidan üst yapiya, planlamadan sagliga, güvenlikten ulasima, egitimden turizme kisaca kent hayatindaki tüm verilerin dijital olarak depo edilmesini saglayan Bulut Kent Bilgi Sistemi’ne iliskin egitim aldi.

Osman Türkmenoglu tarafindan verilen seminerde vatandaslarin yasadiklari sehrin yapisini olusturan adres, park bahçe, çevre gibi bilesenlere detayli erisimlerini saglayan dinamik ve interaktif bir uygulama üzerinden nasil ulasabilecekleri anlatildi.

Nazilli Belediyesi olarak teknolojik yenilikleri yakindan takip ettiklerini dile getiren Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, “1390 belediye için olusturulan kent bilgi sistemi ve kent rehberine iliskin detayli egitim veren hocamiza tesekkür ediyorum. Bu tür uygulamalar vatandasimizin belediye hizmetlerinden en hizli ve en etkin sekilde faydalanmasina imkan saglamaktadir” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile