Nazilli Belediyesi Türk Halk Müzigi Korosu'ndan Bahar Konseri

Nazilli Belediyesi Türk Halk Müzigi Korosu'ndan Bahar Konseri

Nazilli Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsaminda tüm yörelerden essiz eserlerin seslendirildigi Türkülerle Bahara Merhaba Konseri düzenledi.



Nazilli Belediyesi Türk halk müzigi toplulugu Bahar konseri ile izleyenleri costurdu. Mehmet yüzü güler kültür merkezi tiyatro salonunda gerçeklestirilen konsere belediye baskan yardimcisi Selahattin Yilmaz Belediye Meclis Üyeleri Gürel Çirpanli ile Erhan Algan, CHP Nazilli ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayida sanatsever katildi.



Iki bölümden olusan konserin sunuculugunu Yücel Bildiren yapti. Konserde sef Orhan Yesiltepe yönetimindeki korist ve solistler çesitli yörelere ait birbirinden güzel toplamda 24 türküyü seslendirdi.

Bahari simgeleyen renkli kiyafetler ile sahneye çikan solistlerin performanslari salonu dolduran sanatseverler tarafindan sik sik ayakta alkislandi. Görsel sovlarinda yapildigi konserin finalinde Nazilli Sümerbanklilar Dernegi kurucu eski Baskani Ilhan Öden tarafindan derlenen Nazilli’nin kizlari türküsü 80 yil sonra ilk defa canli olarak solist Adem Akkaya’nin muhtesem yorumu ile söylendi.

Program sonunda konusma yapan belediye Baskan Yardimcisi Selahattin Yilmaz, "Degerli Belediye Baskanim Ertugrul Tetik Bu konsere gelmeyi çok heves etmisti. Ancak önemli bir toplantisi çiktigi için bu konsere gelemedi. Saygi ve sevgilerini iletmemi istedi. Bu gece biz çok degisik duygular ve çok güzel bir gece yasadik. Bu nedenle Türk Halk Müzigi Korosu Sefi Orhan Yesiltepe’ye Koro üyelerine saz arkadaslarina sonsuz tesekkür ediyorum. Ayrica bu konsere önemli katki saglayan sayin Avukat Yücel Bildiren’e , belediyemiz Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü ile tüm katki saglayan herkese çok tesekkür ediyorum. Bu tür sosyal ve kültürel etkinliklere Baskanimizin ve bizlerin destegi ayni sekilde hatta çogalarak devam edecektir. Insallah nice konserlerde saglikla hep birlikte olmayi diliyorum. Herkese tekrar sonsuz tesekkür ediyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile