Nazilli'de Aile Sosyal Destek Merkezi Ve Sergi Açilisi Gerçeklestirildi

Nazilli'de Aile Sosyal Destek Merkezi Ve Sergi Açilisi Gerçeklestirildi

Aydin’in Nazilli ilçesinde ilçe kaymakamligi bünyesindeki Nazilli Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi tarafindan faaliyete geçirilen Aile Destek Merkezi ve Sosyal Dayanisma Merkezi ve giyim kursu sergisi açilisi gerçeklestirildi.



Nazilli Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi ev sahipliginde Belediye Meydaninda gerçeklestirilen sergi ve merkez açilisina Nazilli Kaymakami Sedat Sirri Arisoy, Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, Daire Amirleri ve Müdürleri, Kursiyerler ve davetliler katildi.

Sergi ve merkez açilis kurdelesinin kesilmesinin ardin protokol üyeleri sergiyi gezerek bilgi aldi.

“Amaç; kadinlarla devlet ve millet kaynasmasini saglamak”

Nazilli Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Ahmet Özcan Çevikçelik, etkinlikle ilgili yaptigi bilgilendirmede: “Nazilli Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi tarafindan faaliyete geçirilen Aile Destek Merkezi ve Sosyal Dayanisma Merkezimizin açilisina ve giyim kursu sergimize tesriflerinizden dolayi tesekkür ederiz. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanliginin kadinlarimizin psiko-sosyal, mesleki ve kisisel yönden gelisimlerine destek olmak, kadinlarimiz ile devlet ve millet kaynasmasini saglamak amaciyla uygulamaya koydugu ADEM-SODAM projesi Subat ayindan itibaren ilçemizde de uygulanmaya baslanmistir. Merkezimiz kendini gelistirmek ve degistirmek isteyen kadinlara destek olmak amaciyla Cumhuriyet Mahallesi 228. Sokak’ta hizmette olup aktif olarak 56 kursiyere hizmet vermektedir. Merkezimizde dört sinif bulunmakta ve her gün meslek derslerinin yaninda bir saat koruyucu önleyici egitimler verilmektedir. Ayrica kursiyerlerimizin kurs giderleri merkezimizce karsilanmakta olup ögle yemegi imkâni da saglanmaktadir. Kursiyerlerimiz egitim görürken çocuklari ise oyun odasinda okul öncesi ögretmenimizle eglenceli vakit geçirmektedir. Kurumumuzun ilk mezunlari olan giyim kursu kursiyerlerimiz bugün dört ay boyunca emek verip diktikleri ürünlerini sergiliyor. Emekleri ve öz verili çalismalari için kendilerine tesekkür ediyor, hayat boyu edindikleri bilgileri uygulamalarini temenni ediyoruz” dedi.



"Kursiyerlerden tesekkür"

Kursiyerlerden Mukaddes Çinar da konusmasinda emegi geçen herkese tesekkür ederek kurslarin kendileri için olan öneminden söz etti. Çinar, konusmasinin sonunda: “Basta Kaymakamimiz Sedat Sirri Arisoy olmak üzere Nazilli Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Ahmet Özcan Çevikçelik, Proje Koordinatörü Esra Koyuncu, ADEM Koordinatörü Rabia Ergin, ADEM Egiticisi Seyma Demirel, SODAM Koordinatörü Halime Tunar Bagci ve SODAM Egiticisi Dilek Sari’ya çok tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile