Nazilli'de Go-Kart Pisti Için Geri Sayim Basladi

Nazilli'de Go-Kart Pisti Için Geri Sayim Basladi

Gençlik ve Spor Bakanligi’nin yatirimlari arasinda bulunan ve Aydin’in Nazilli ilçesine yapilan go-kart pisti için geri sayim basladi.



Gençlik Spor Bakanligi’nin yatirim projeleri arasinda yer alan Aydin’da yürütülen çalismalar araliksiz devam ediyor. Sporun tabana yayilmasi, gençlerin spora yönlendirilmesi ve bos zamanlarini en iyi sekilde degerlendirmeleri için il genelinde gerçeklestirilen yatirimlar çerçevesinde Nazilli ilçesindeki go-kart pisti yatirimlarinda da çalismalar titizlikle devam ediyor. Nazilli yüzme havuzu bahçesinde yapimi devam eden pistte, son olarak sicak asfalt çalismasi gerçeklestirildi.



Geçtigimiz Ocak ayinda ihalesi yapilan yatirimlarin 2023 yili içerisinde bitirilmesi planlanirken, go-kart pisti hizmete girmek için gün sayiyor. Proje tutari 7 milyon 275 bin 747 TL olan go-kart pisti, portatif tribün, soyunma odasi ve çevre düzenlemesi ile 1 adet tenis kortu yapimini içine alan projenin ihale bedeli ise 6 milyon 888 bin 800 TL olarak açiklanirken, yatirimlarin, tamamlanmasinin ardindan gençlerin taleplerine yanit vermesi bekleniyor.

Konu ile ilgili Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü, konu ile ilgili yapilan açiklamada “Kisa süreligine de olsa kendinizi F1 yaris pilotu gibi hissetmenin en iyi yollarindan biri go karttir. Aydin’da adrenalin dolu sürüsleri gerçeklestirebileceginiz hiz ve sportif karsilasmalar yapabileceginiz Gençlik ve Spor Bakanligimiz tarafindan planlanan Nazilli Go Kart Pisti projesinde çalismalar son sürat devam ediyor” ifadeleri yer aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile