Nazilli’de Trafik Kazası; 2 Ölü, 5 Yaralı

Nazilli’de Trafik Kazası; 2 Ölü, 5 Yaralı

Aydın’ın Nazilli ilçesine bağlı Sinekçiler köyünde Nurettin Elmaoğlu’na ait bahçede temizlik ve bakım çalışması yapan işçiler dönüş yolunda kaza geçirdi.

Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişide çeşitli yerlerinden yaralandı. Edinilen bilgiye göre; kaza dün saat 16:00 sıralarında meydana geldi. İsabeyli’de ikamet eden ve Sinekçiler köyünde bahçesi bulunan Nurettin Elmaoğlu’na ait bahçede temizlik ve bakım çalışması yapan İsabeylili işçiler dönüş yolunda kaza geçirdi. 75 yaşındaki Nurettin Elmaoğlu yönetimindeki 09 NC 938 plakalı minibüs Sinekçiler köyünden İsabeyli Beldesine dönüş yolunda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda şarampole uçtu.

Yaklaşık 150 metrelik uçuruma uçan araçta bulunan şoför Nurettin Elmaoğlu (75) ve eşi Dursun Elmaoğlu(72) ile işçiler Berkay Özyağlılar (27), Sibel Şükün (60), Hatice Şükün (56), Sabri Şükün (61) ve Şefik Şen (55) parçalanan minibüsten uçuruma savruldular. Yaralılardan durumu daha iyi olan Berkay Özyağlılar tarafından 112 Acil ekipleri ile İsabeyli’deki akrabalarına haber verilmesi ile olay yerine Nazilli ve Kuyucak’tan 3 ambulans ile müdahale edildi. Olay yerinde gelen 112 ekiplerinin, araçlarından inerek 150 metre uçurumdaki yaralıları çıkarma çalışmalarına köylülerde destek verirken yaralılar Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Dursun Elmaoğlu, kaza yerinden 15 kilometre uzaktaki Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılırken, yolda duran kalbi ekiplerin müdahalesi ile döndürülürken, hastane önünde de yoğun kalp masajı uygulandı. 7 yaralı Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılırken, doktorların tüm müdahalesine rağmen kazada ağır yaralanan Dursun Elmaoğlu ve Sabri Şükün hayatını kaybetti. Şoför Nurettin Elmaoğlu, Berkay Özyağlılar, Sibel Şükün, Hatice Şükün ve Şefik Şen tedavilerinin ardından servise alınırken Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kazayı öğrenir öğrenmez Nazilli Devlet Hastanesine yaralı yakınları ve İsabeyli Belediye Başkanı B.Kuvvet Erim geldi. Yaralıları tek tek ziyaret eden ve doktorlardan bilgi alan Başkan Erim; “Beldemiz sakinlerinden 7 kişilik bir grup Sinekçiler köyünden gelirken, uçuruma yuvarlanmışlar. Bende olayı duyar duymaz yapabileceğimiz bir şey olursa diye hastaneye geldim. Tarla işleri için gitmişler, dönüş yolunda ise bu üzücü olay meydana geldi. Allah acil şifalar versin” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile