Nazilli’De Yağmurlama Ve Kanalizasyon Çalışmaları Devam Ediyor

Nazilli Belediyesi, aşırı yağan yağışlarda yaşanan sıkıntıların önlenmesi için altyapı çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Yeşil Mahalle 682 sokak devamı olan ve Özel Aydınlık İlköğretim Okulu doğusundaki yeni açılan yol çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Alıcık, çalışmaları yerinde inceleyerek Fen İşleri Müdürü Halil İbrahim Topçu’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nce yapılan çalışmalarda 600’lük büz, 570 metre yağmurlama çalışmaları yapılarak 300’lük 490 metre kanalizasyon hattı döşendiği belirtildi.

Başkan Alıcık konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Söz konusu yolun alt yapı çalışmaları sonrası yol döşeme kaplama çalışmaları bitirildikten sonra en kısa zamanda yol kullanıma açılacaktır. Alt yapı sorununa her ne olursa olsun kesin çözüm getirmeye kararlı olan Belediyemiz, geçmişten kaynaklanan alt yapı sorunlarını ve yeni açılan yolların bir bir çözüme kavuşması için tüm hızıyla çalışmalarını yapacaktır” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile