Nazilli'de Yeni Bir İşyeri Açıldı

Nazilli'de Yeni Bir İşyeri Açıldı

Nazilli'de 1965 yılından beri faaliyet gösteren Erol Kundura, 45. yılında 4. şubesini 4 katlı bir bina ile açtı.

Sabah saatlerinden itibaren palyaçolar çocukları eğlendirirken, balonlarla süslenen ve müzik yayını yapan mağaza vatandaşların dikkatini topladı. Açılış öncesi mağaza önünde Keman eşliğinde vatandaşlara keşkek ikram edildi.
Altıntaş Mahallesi 332 Sokakta 4 katlı bina ile hizmete açılan Erol Ayakkabı Mağazasının açılış törenine Nazilli Belediye Meclis Üyesi Gonca Yelkovan, İnşaat Mühendisi Soner Yelkovan, NAZGİAD Başkan Vekili R.Hakan Telliel, İş Adamları ve çok sayıda davetli katıldı.
1965 yılından beri Erol Kundura olarka aile şirketi bünyesindeki işyerleri ile her geçen gün mağaza sayısını artıran ve Kinetix'in yeni yeri olacaklarına değinen Erol Şen, yaptığı konuşmasında; "Amacımız Ayakkabı sektöründe Nazilli'ye en iyi hizmeti sunmaktır. 1965 yılında Nazilli'de ilk kurduğumuz iş yerinin ardından bugün 4. şubemizi büyük bir mağaza ile açıyoruz. Güler yüzlü personelimiz ile Nazilli Halkına beğenilecek bir hizmet vereceğiz. Bünyemizde bulunan markalar ile kaliteyi ve uygun fiyatı sizlere yansıtacağız. Bünyemizde Kinetix, Dockers, Vicco, Metro Pol Polis, Winx, Ben10 gibi markalarla çocuk gruplarından yetişkinlere kadar ayakkabı ve çanta sektöründe hizmet vereceğiz" dedi.
Açılış konuşmasında Nazilli'nin ekonomisinin her geçen gün daha da ileriye doğru gittiğini ifade eden Başkan Soner Yelkovan ise; "Bugün burada yaptığımız açılışla Nazilli'ye yeni bir işyeri kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. 4 katlı yaptığımız bina ile Erol Ayakkabı, kendisini ve ürünlerini daha iyi anlatacak. Açtığımız işyerinin Erol Şen'e, Ailesine ve Nazilli'ye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
Açılış konuşmalarının ardından işyerinin kurdelesini işletme sahibi Erol Şen, Nazilli Belediye Meclis Üyesi Gonca Yelkovan ve eşi İnşaat Mühendisi Soner Yelkovan yaptı. Açılışın ardından 4 katlı işyerini gezen konuklar, alışveriş yaparak Erol Ayakkabının yeni şubesinin ihtiyaç sahipleri için vazgeçilmez bir mekan olacağını dile getirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile