Nazilli'deki Gençlik Konserlerini Binlerce Kisi Izledi

Nazilli'deki Gençlik Konserlerini Binlerce Kisi Izledi

Nazilli Belediyesi tarafindan 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’nin 103’üncü yil dönümü dolayisiyla düzenlenen ve ünlü müzik gruplari Yeni Türkü ve Zakkum’un sahne aldigi programi 27 bin kisi izledi.

Sunuculugunu Serdar Yildirim’in yaptigi programda lazer ve havai fisek gösterileri ile essiz anlar yasandi. Konsere esi Asli Özcan ile katilan Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, tesekkür konusmasinin ardindan zeybek oyunu ile gençlerden büyük alkis aldi.

Ilk olarak sahneye çikan Yeni Türkü müzik grubu sevilen sarkilarini izleyicilerle birlikte söyledi.



Kalabaligin ‘Zakkum’ tezahüratlarinin ardindan sahneye çikan ünlü grubun solisti Yusuf Demirkol, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’nda Nazilli’de olmaktan büyük mutluluk duyduklarini ifade etti.

‘Ben Ne Yanginlar Gördüm, Hatiran Yeter, Anason, Al Gece Yarilarimi Benden ve Gidiyorum Yolcu Et’ sarkilariyla gece geç saatlere kadar sahnede kalan Zakkum konseri ile etkinlik sona erdi.

Nazilli ile çevre il ve ilçelerden gelen herkese katilimlarindan dolayi tesekkür eden Baskan Özcan, program sonunda grup üyelerine çiçek takdim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile