Nazilli Emniyet Müdürü Göreve Başladı

Nazilli Emniyet Müdürü Göreve Başladı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Şube Müdürlüğü'nden Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanarak göreve başlayan İlyas Karpınar’a hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Nazilli’de yaklaşık iki yıldır 3.sınıf Emniyet Müdürü olarak görev yaparken rütbe alarak 2.sınıf Emniyet Müdürlüğüne yükselen ve Aydın İl Emniyet Müdür yardımcılığı görevine atanan Atıf Şahin’in yerine Nazilli ilçe Emniyet Müdürü olarak Nazilli’ye atanan İlyas Karpınar görevine başladı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Karapınar’ı makamında hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında konuşan İlyas Karpınar, Denizli doğumlu olduğunu ve bölge insanını çok iyi tanıdığını söyledi.

Belediye Başkanı Alıcık ile bir süre sohbet eden İlyas Karapınar, “Nazilli'nin huzuru için tüm ekiplerim ile birlikte çalışacağım. Bundan böyle Türkiye'de bulunan çok sayıda ilimizden daha büyük olan ve il düzeyinde olan Nazilli'de ekiplerimiz ile sivil toplum örgütlerimiz el ele vererek huzurlu olan ilçemizin daha da huzurlu olabilmesi için çalışacağız” dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise, ilçenin huzur ve güvenliği için çalışan emniyet güçlerine her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Bölge insanının yapısını da bilen bir Emniyet Müdürü ile daha da uyum içinde çalışabileceklerini ifade eden Alıcık, Emniyet Müdürü İlyas Karpınar’a Nazilli hakkında bilgiler vererek yeni görev yerinde başarılar diledi.

Evli ve üç çocuk babası olan İlyas Karpınar Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın hoş geldin ziyaretinden çok memnun olduğunu ifade ederken, ziyaret sonrası Belediye Başkanı Alıcık’ı Karakol bina kapısına kadar uğurladı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile