Nazilli'nin Kalbi Yeniden Canlaniyor

Nazilli'nin Kalbi Yeniden Canlaniyor

Uzun Çarsi, Koca Camii, Dokuzun Hamami gibi Nazilli’nin en gözde lokasyonlarinin kesisiminde yer alan ve yillardir atil durumda olan Merkez Büfe, Nazilli Belediyesi tarafindan baslatilan yenileme çalismalarinin ardindan kisa sürede tamamlanarak hizmete açildi.

Nazilli Belediyesi ekipleri tarafindan yaklasik 3 hafta önce baslatilan Merkez Büfe yenileme çalismalarinda sona gelindi.

Sosyal belediyecilik anlayisinin en güzel örneklerini bir bir hayata geçiren ve Nazilli’yi bir tarim ve uzun yasam kenti olmasinin yani sira yaptigi çalismalarla kültür sehri haline getiren Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, Merkez Büfe olarak anilan Koca Camii bölgesindeki parki da canlandiriyor.

Geçtigimiz Mayis ayinda çalismalarina baslanan ve tarihi dokunun korunarak mevcut yapinin bastan sona yenilendigini söyleyen Baskan Özcan, Uzun Çarsi gibi merkezi bir lokasyonun hemen yaninda yer almasinin yani sira Koca Camii ve Dokuzun Hamami gibi tarihi dokulara sahip bölgenin en iyi sekilde degerlendirildigini kaydetti.

Nazilli Kaymakami Sedat Sirri Arisoy, protokol üyeleri, muhtarlar ve basin mensuplari ile yenilenen parkta ilk çaylari içen Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan proje ile ilgili bilgiler paylasti.

Bölgede yürütülen çalismalarda, eski kullanissiz yapi tamamen yikilarak yenilendi.

Parkin orta kisminda yer alan ve tesisin kullanim alanini kisitlayan havuz kaldirilarak ferah bir görünüm kazandirildi.

Koca Cami’nin heybetli manzarasi ise yapilan isiklandirma çalismalari ile vatandaslara tarihi bir sölen haline getirildi.

Tesisin hizmete açilmasi ile Nazillilerin çifte bayram yasadigini kaydeden Baskan Özcan; “Üç hafta gibi kisa bir sürede gece gündüz demeden yogun bir mesai harcayarak tesisimizi tamamlayan tüm mesai arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Bu nokta hem tarihi yapisiyla hem de merkezi konumuyla bizler için çok önemliydi. Vatandaslarimizin sosyal faaliyetlerinin daha ekonomik sartlarla saglanmasi, daha ucuza ailesi ve sevdikleriyle vakit geçirebilmesi için merkezde böyle bir eksik vardi. Bizler de ivedi olarak çalismalarimizi gerçeklestirip bu eksigi kapatmak istedik. Nazillimize hayirli olsun” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile