Nazilli Tarim Fuari, Binlerce Kisiyi Agirladi
Aydin’in Nazilli ilçesinde 16-19 Aralik tarihlerinde gerçeklestirilen 6. Nazilli Tarim, Hayvancilik ve Gida Fuarini binlerce kisi ziyaret etti.
Nazilli Kapali Otoparkta 16 aralikta kapilarini açan ve dün aksam geç saatlerde kapilarini kapatan fuar ilk gününde 20 bin kisinin ziyareti ile büyük doluluk yasadi. 4 gün boyunca ziyaretçi akinina ugrayan fuarda tarim makineleri ve ekipmanlari, tarimsal hizmetler, organik tarim ürünleri, seracilik ve bahçecilik ürünleri ve tarim destek teknolojileri seklindeki genel kategorilerden stantlar yer aldi. Girisimcilerin yöresel lezzetlerinin de yer aldigi fuarda katilimci rekoru da kirildi. 75’in üzerinde katilimcinin fuar çevresindeki alanlarda da açtiklari stantlar da ziyaretçi akinina ugradi. Tarim alet ve ekipmanlarinin tamamina yakininin satildigi ifade edilirken fuarin uzaktan ve yakindan gelen ziyaretçilerin özellikle tarimsal aletler ve fidecilik ürünleri üzerinde yogunlastigi gözlendi.
Kaymakam Turgay Gülenç fuari ziyaret etti
Ilk günden son güne kadar yogun ziyaretçi akinina ugrayan fuarin son gününde Germencik Kaymakami Turgay Gülenç de ziyarette bulunarak stantlari tek tek ziyaret ederek bilgi aldi. Kaymakam Gülenç, tarim fuarlarinin bölgede üretilen ürünlerin ve bölge tariminin tanitilmasinda ve ayni zamanda da yeni teknolojilerle yerel üreticilerin bulusmasinda önemli oldugunu ifade ederek fuarda emegi geçen herkese tesekkür etti.



















