Nazim Hikmet Çankaya Evi'nde Sona Gelindi

Nazim Hikmet Çankaya Evi'nde Sona Gelindi

Çankaya Belediyesinin Sokullu Mehmet Pasa Mahallesi’nde engelli dostu bir yapi olarak insasini sürdürdügü Nazim Hikmet Çankaya Evi’nde sona gelindi.

Çankaya Belediyesi, Çankayalilarin hobi, kisisel gelisim, mesleki egitim gibi kurslardan yararlanmalarinin yani sira sosyallesme imkani bulduklari Çankaya Evlerinin sayisini arttiriyor. Sokullu Mehmet Pasa Mahallesi’nde insasi süren Nazim Hikmet Çankaya Evi, yapimi tamamlandiginda bin 242 metrekarelik alan üzerinde 2 bodrum kat, zemin kat ve 1. kat olmak üzere toplam 4 katli alanda hizmet verecek. Ankara Büyüksehir Belediyesi Öveçler Vadisi giris kisminda Salkim Sögüt Sokak ile 1361. Sokak kesisiminde insa edilen Nazim Hikmet Çankaya Evi, engelli vatandaslarin kullanimina da uygun olarak tasarlandi. Öveçler Vadisi’ni gören konumda 56 kisilik 110 metrekare büyüklügünde kütüphane bulunacak Çankaya Evi’nde hobi ve kisisel gelisim kurslari için derslikler ve çok amaçli salon da yer alacak.

Yeni bir Çankaya Evi’ni daha Çankayalilara kazandiracak olmanin mutlulugunu yasadiklarini kaydeden Çankaya Belediye Baskani Alper Tasdelen, “Biz istiyoruz ki halkimiz her mahallede kolay erisebilecegi merkezlerden belediye hizmeti alabilsin. Türkan Saylan Çankaya Evimizi açtik. Yakinda Nazim Hikmet Çankaya Evi ve Yildiz Hizmet Binamiz içindeki Çankaya Evimizi de hizmete açacagiz. Temelini atacagimiz Çayyolu Hizmet Binamiz içinde yer alacak Çankaya Evi ile Karapinar ve Kirkkonaklar mahallelerimizde insa edecegimiz Çankaya Evleri ile 33 noktada halkimiza hizmet verecegiz. 21. yüzyilin halkevleri olarak hizmet vermeye, halkimizin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarini karsilamaya devam edecegiz. Dogru belediyecilik anlayisimiz ve polemik yerine ürettigimizle, projelerimizle, eserlerimizle var olacagimizi biliyoruz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile