'Ne iş umurumda ne mankenlik umurumda'

"Ne iş umurumda ne mankenlik umurumda"

Ünlü manken Çağla Şıkel, "bebeğini kilo vermek için emziriyor" diyenlere çok sert çıktı.

Ünlü manken Çağla Şıkel, 'bebeğini kilo vermek için emziriyor ' diyenlere çok sert çıktı. Şıkel, 'Ne iş umurumda ne mankenlik umurumda, Hiçbir şey umurumda değil. yeter ki bebeğim sağlıklı olsun ' dedi.

Şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ'dan iki ay önce ikinci çocuğunu dünyaya getiren manken Çağla Şıkel, doğum sonrası hakkında çıkan haberlere canlı yayında ateş püskürdü.

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Saba Tümer'le Bugün programına konuk olan Çağla Şıkel, 'Doğum sonrası çıkan haberlere çok canım sıkılıyor. Sürekli açıklama yapmak gereği hissediyorum. Ağzımdan çıkanların haricinde benimle ilgili yazılanlara rica ediyorum kimse inanmasın ' dedi.

'KİLO VERMEK İÇİN HİÇ BİR ÇABA SARF ETMEDİM '


Kilo vermek için hiç bir çaba sarf etmediğini ifade eden güzel manken, 'Hamileliğimde de kilo almamak için özel bir çaba sarf etmedim. Bu genetik. Biz çok yeriz ama kilo almayız. Bu bir şanstır. Dolayısıyla benim evimde hiçbir zaman tartı olmadı veya kilo aldım mı, verdim mi derdim olmadı ' diye konuştu.

İlK hamileliğinde 6,5 kilo aldığını belirten Şıkel, 'Çok laf ettiler, 'vücudu bozulmasın diye az kilo aldı' diye. Hiç öyle bir şey yok. İkinci hamileliğimde 13 kilo aldım. İlk hamileliğimde çok kilo vermiştim, çok mide bulantım vardı, hiç bir şey yiyememiştim. İkinci hamileliğimde böyle bir şey olmadı, spor da yapamadım ' şeklinde konuştu.

'YAPTIĞIM ESKTRA BİR ŞEY YOK, YETER ARTIK! '

'Normal doğumdan sonra bebekle birlikte zaten 5-6 kilo gidiyor ' diyen Çağla Şıkel, 'Ben emzirin kilo verirsiniz diye bir tavsiyede bulundum. 'Çağla Şıkel kilo vermek için emziriyormuş' dendi. Böyle bir şey olabilir mi? Anne olan bir insan böyle bir şey düşünemez. Doğumdan sonra bir insanın en son düşüneceği şey kilo vermek olmalı. En önemlisi bebeğini beslemek. Ne iş umurumda ne mankenlik umurumda, hiçbir şey umurumda değil. Yeter ki bebeğim sağlıklı olsun. Onun için ne gerekiyorsa onu yapıyorum. Yaptığım ekstra bir şey vallaha yok, billahi yok, yeter artık ' ifadelerini kullandı. BEYAZ GAZETE

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile