Ne Uygulamadan Kaçabildiler Ne De Cezadan

Ne Uygulamadan Kaçabildiler Ne De Cezadan

Edirne’de motosiklet denetimini fark edip kaçan sürücüler uygulama alanina geri getirildi. Yapilan kontrollerde 200 bin lira trafik cezasi kesildi.

Uzunköprü Ilçe Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil ve Denetleme Subesi ekipleri, dün gece sehir merkezinin belirli noktalarinda uygulama gerçeklestirdi. Farkli 3 noktada yaklasik 2 saat süren uygulamalarda 240 motosiklet kontrol edildi. Uygulama noktalarindan kaçmaya çalisan sürücüler ise ara sokaklarda bulunan görevli polis ekipleri tarafindan yakalanarak tekrar uygulama noktalarina getirildi.

Yapilan denetimlerde, yetersiz ehliyet ile motosiklet kullanan, ehliyetsiz motosiklet kullanan, kask takmadan motosiklet kullanan, abarti egzoz takan plakasiz motosiklet ile dolasan ve polisin "dur" ihtarina uymayan 38 motosiklet sürücüsüne 200 bin lira trafik para cezasi kesildi. Ayrica 1 motosiklet ise trafikten men edilerek çekici ile yediemin otoparkina çekildi.

Denetimler esnasinda 2 sürücü hakkinda 100 promil üzeri alkol tespit edildi. Alkollü sürücüye trafik güvenligini tehlikeye sokma suçundan adli islem yapilirken sürücü belgelerine de 6 ay süre ile el konuldu.

Uzunköprü Emniyet Müdürlügünden yapilan açiklamada, denetimlerin hiz kesmeden devam edecegi ve halkin huzur ve güvenligini tehlikeye sokan araçlar hakkinda da gerekli ceza islemin uygulanacagi belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile