Necip Fazıl Kısakürek Parkı Açıldı

Necip Fazıl Kısakürek Parkı Açıldı

Canik Belediyesi‘nce Hasköy Mahallesi‘nde yapılan Necip Fazıl Kısakürek ve Yıldız Parklarının açılışı şölen havasında yapıldı. Açılışta ayrıca, ilçeye kazandırılan 40 parkın temsili açılışı gerçekleştirildi.

Canik‘i her alanda gelişimin ve değişimin adresi haline getiren Belediye Başkanı Osman Genç, ilçeye kazandırdığı 40 yeni parkın açılışını düzenlediği görkemli bir törenle gerçekleştirdi. 40 parkı temsilen Hasköy Mahallesi‘nde yapılan Necip Fazıl Kısakürek ve Yıldız Parklarının açılış töreni şölen havasında geçti. Açılışa AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, daire amirleri ve çok sayıda ilçe sakini katıldı.

AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu‘nun ardından kürsüye gelen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Canik yaşanabilir bir kent haline geliyor. Bizler Canik Belediyesi olarak yerelde, Türkiye‘mizin 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmaya ve proje üretmeye devam ediyoruz. 2004 yılında 58 milyon TL borçla devraldığımız belediyemizi bugün eğitimde, sağlıkta, kültürde, sporda, toplu konutta cazibe merkezi, bir çekim merkezi haline getirdik. Hiç bir zaman borcumuz var, çalışamıyoruz demedik. Halkımızdan aldığımız güç ve destekle, iktidarımızla el ele vererek Canik‘te yeni bir tarih yazıyoruz. Hayalleri gerçeğe dönüştürüyoruz" dedi.

DEMİR: "CANİK GURUR KAYNAĞIMIZ"

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir ise, "2004 yılında oturduğu makam koltuğu bile hacizli olan bir belediye, bugün Samsun‘un örnek belediyeleri arasında yer alıyor. İşte AK Parti belediyeciliği, işte hizmet" diye konuştu.

12 Haziran seçimlerine değinen Milletvekili Demir, "Seçimlerde tek başına iktidara geldiğimiz zaman, önümüzdeki 4 yıllık süreçte üç önemli olaya tanıklık edeceğiz. Önümüzdeki yaz Anayasa‘yı yeniden değiştirecek, sivil bir anayasa yapacağız. Cumhurbaşkanlığı seçimi ve son olarak yerel yönetimler seçimi yaşacağız. Türkiye‘nin özlemini çektiği sivil bir anayasayı inşallah gerçekleştirerek, darbeci zihniyetlere son vereceğiz" şeklinde konuştu.

ÇOCUKLARA ÜNLÜ ŞAİRİN KİTAPLARI HEDİYE EDİLDİ

Konuşmaların ardından Demir, Başkan Genç ve protokol üyeleri parkların açılışını yaptı. Büyük şair Necip Fazıl Kısakürek isminin verildiği parkta Başkan Genç ve Demir, çocuklara ünlü şairin kitaplarını hediye etti. Çocuklarla birlikte keyifli dakikalar geçiren Başkan Genç, çocukların mutluluğuna ortak oldu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile