Nemrut Dagi'nda Evlenme Teklifi

Nemrut Dagi'nda Evlenme Teklifi

Adiyaman’in Kahta ilçesinde tarihi Nemrut Dagi’nda bir ögretmen, heykellerine arasinda sevdigi kiz arkadasina evlenme teklifi yapti.

Istanbul’da ögretmenlik yaptigi ögrenilen ve aslen Adiyamanli olan Yusuf Tokdas, UNESCO Dünya Kültür Mirasi Listesi’nde yer alan 2 bin 206 metre rakimiyla günesin dogusu ve batisinin dünyada en güzel izlendigi yer olarak bilinen Nemrut Dagi’na turist olarak getirdigi kiz arkadasina evlenme teklifi yapti. Bayram dolayisiyla memleketine geldigini belirten ögretmen Yusuf Tokdas, "Ben aslen Adiyamanliyim. Istanbul’da yasiyorum. Bayram tatili dolayisiyla memleketime hem ziyaret hem de gezi amaçli arkadaslarimla birlikte geldim. Ama asil amacim kiz arkadasima unutamayacagi bir evlenme teklifi yapmakti. Bunu yapmanin en güzel yeri ve mekaninin da 2 bin 206 metre rakimiyla günesin dogusu ve batisinin dünyada en güzel izlendigi yer olan Nemrut Dagi olmasini istedim. Amacim bu güzelligi arkadaslarima göstermek ve özellikle hayatimi birlestirecegim kiz arkadasim Merve Kaymak’a unutamayacagi bir sürpriz yapmakti. Sürprizimizi hazirlamamizda bana yardimci olan tüm arkadaslarima çok tesekkür ediyorum. Su an çok mutluyum ve özellikle bu sürpriz karsisinda bana evet diyen hayatimi birlestirecegim esime de çok tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Tarihi Nemrut Dagi’nda evlilik teklifi aldigi için çok mutlu oldugunu belirten Merve Kaymak ise, “Su anda elim ayagim titriyor. Gün batimi için gelmistik. Fakat simdi bu benim hayatimdaki en güzel gün batimi oldu. Nemrut’u çok begendim. Özellikle burada evlilik teklifi aldigim için kendimi çok sansli hissediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile