''Nerede Kalmistik'' Projesinin Tanitim Toplantisi Gerçeklesti

''Nerede Kalmistik'' Projesinin Tanitim Toplantisi Gerçeklesti

AK Parti Gaziantep Kadin Kollari Baskanligi tarafindan Emine Erdogan’in himayesinde baslatilan ‘Nerede Kalmistik’ Egitim seferberligi Projesi’nin tanitim toplantisi gerçeklesti.

AK Parti Gaziantep Kadin Kollari Baskanligi tarafindan Emine Erdogan koordinesinde yürütülen ’’Nerede Kalmistik’’ Egitim Seferberligi Projesi’nin tanitim toplantisi Gaziantep Büyüksehir Belediyesi Çetin Emeç toplanti salonunda gerçeklesti. Emine Erdogan Hanimefendinin himayesinde baslatilan ‘Nerede Kalmistik’ Egitim Seferberligi Projesi, egitim hayatini tamamlayamamis kiz çocuklari ve kadinlarin yarim kalan egitimlerini devam ettirmelerini destekleyen bir projedir. Proje, Emine Erdogan himayelerinde AK Parti Kadin Kollari tarafindan yürütülüyor.

“Egitimini yarida birakan kadinlarimizi görünce çok üzülüyorduk”

AK Parti Gaziantep Il Kadin Kollari Baskani Feray Yilmaz, sahada egitimine devam edememis kadinlarimizi gördüklerinde çok üzüldüklerini söyleyerek, “Genel Merkez kadin kollarimiz tarafindan baslatilan Emine Erdogan Hanimefendinin himayelerinde yürütülen ’’Nerede Kalmistik’’ projesinin Gaziantep tanitim toplantisini gerçeklestiriyoruz. Nereye gitsek egitimini yarida birakmis, okuyamamis, okutulamamis bir sebepten yarida birakmis kadinlarimizla sürekli sahada karsilasiyorduk. Bu duruma çok üzülüyorduk. Genel merkezimizde ayni sekilde bunlari takip etti. Ama saha çalismamizda bir de sunu gördük ki, 4+4 egitim sistemiyle biz bu açigi kapatmisiz. Ama bu yetmedi daha çok yolumuz var. Egitimi yarida kalmis çok fazla kadinimiz var. Bugüne kadar bizde kadin kollari olarak çok fazla projelere imza attik. Bunlardan beni en çok heyecanlandiran bu egitim konusu oldu. Egitimini yarida birakmis kadinlarimiz için yapilan bu seferberlik projesi gerçekten bizi çok heyecanlandirdi. Bu projede bizlerde var oldugumuz için bir kisi bile olsa onlarin egitimlerini devam ettirebilmesine katkida bulunursak ne mutlu bize” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile