NESKOOP Başkanı Eker, Güven Tazeledi

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (NESKOOP) Başkanlığına Fahri Eker yeniden seçildi.

Eker, Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (NESOB) Murat Zeren Eğitim Hizmet Binası Toplantı Salonunda düzenlenen 63. Olağan Genel Kurulunda yaptığı konuşmasında, teşkilatta hizmet etmenin onurların en büyüğü olduğunu söyledi.

Esnaf teşkilatının hiçbir partinin yeri olmadığını dile getiren Eker, şunları kaydetti:

'Esnaf teşkilatı milli takımdır. Biz bu ülkenin temel taşlarıyız, güvencesiyiz, sigortasıyız. 2015 yılında finansmanımız 18 milyon liradır, bugün kü geldiğimiz nokta 1 yıl içerisinde 45 milyon lira oldu. Bu parayı Niğde ekonomisine kattık. Türkiye'de bir rekor kırdık. Genel başkanlarıma bölge birliği başkanlarıma teşekkür ediyorum.'

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ise Türkiye'nin ve Niğde'nin sorunlarını gündeme taşımaya çalıştığını belirterek, 'Muhalefet milletvekillerinin yapabildiği yazılı, sözlü soru önergeleri, meclis araştırmaları, kanun teklifleri gibi görüşmelerde söz alıp gündemle ilgili bilgileri anlatmaktır. Yaşamım boyunca halkımın sorunlarını dile getirmeyi inançla savundum bundan sonrada savunacağım. Halkım insanım mutlu olsun huzurlu olsun, aşı olsun, ekmeği olsun biz bundan kıvanç duyarız' şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimde Eker, güven tazeledi.

NESKOOP 63. Olağan Genel Kuruluna, NESOB Başkanı Erdoğan Aykin, Ziraat Odası Başkanı Veli Kenar, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, siyasi parti temsilcileri ve davetliler katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile