Nesrin Baytok hakkında yeni iddia

Nesrin Baytok hakkında yeni iddia

Deniz Baykal ile özel görüntüleri ortaya çıkan CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok'la ilgili Vakit gazetesinden bir iddia daha geldi. Vakit'e göre Nesin Baytok CHP'de istenmeyen kadın konumunda.

  Vakit gazetesinin haberine gö ; re ; Nesrin Baytok CHP ' de istenmeyen kadın ' Baykal ile yakınlığını kullanarak ç ; ok sayıda kişiyi mağdur ediyor .
İşte Vakit gazetesinin o haberi ;

' CHP ' nin istifa eden Genel Başkanı Deniz Baykal ile ahlaksız gö ; rü ; ntü ; leri internet sitelerine dü ; şen CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok ' un , ö ; zel kalem mü ; dü ; rlü ; ğü ; dö ; neminde parti genel merkezinde Baykal ile yakınlığını kullanarak ç ; ok sayıda kişiyi mağdur ettiği iddia ediliyor .

Yaklaşık 18 yıl Deniz Baykal ' ın Ö ; zel Kalem Mü ; diresi olarak ç ; alışan Nesrin Baytok ' un genel merkez idaresini elinde tuttuğu , personeli yö ; nettiği bu durumun yö ; neticiler arasında ç ; ok bü ; yü ; k tepkilere neden olmasına rağmen , kimsenin &ldquo ; seç ; im dö ; nemine girildiğinde adımı ç ; izerler&rdquo ; korkusuyla ses ç ; ıkaramadığı belirtiliyor .

Baykal ' ın sekreteri Baytok ' un , ö ; zellikle yeni binaya alınacak elemanların belirlenmesini bizzat ü ; stlendiği ve işe alım mü ; lakatlarına girerek adaylarla tek tek gö ; rü ; ştü ; ğü ; , partiye yeni alınan 18 kişiye eski personel ile kesinlikle konuşmamaları ve iletişim kurmamaları konusunda katı kurallar koyduğu da belirtiliyor .

Nesrin Baytok ' un genel başkanlık katında yıllarca garsonluk yapan iki gö ; revliden birini bahç ; ıvan , diğerini de gece bekç ; isi yapması , parti ç ; alışanları arasında rahatsızlık konusu olmuş .

Baytok , 1992 yılından beri partinin idari mü ; dü ; rlü ; ğü ; nü ; yapan Zeki Erkan ' ı gö ; revden alarak kocası Can Baytok ' un bilgisayar şirketinden CHP ' ye transfer olan Gü ; rsel Gö ; rgü ; lü ; ' yü ; bu gö ; reve getirirken , Can Baytok ' un bir dö ; nem sık sık yeni binaya gelerek Gü ; rsel Gö ; rgü ; lü ; ' nü ; n odasında ç ; alıştıkları da belirtiliyor .

Nesrin Baytok ' un CHP ' nin yayın organı Halk Gazetesi ' nde Baykal iç ; in aç ; ılan başyazı kö ; şesini de kaleme aldığı , yazının Nesrin Baytok tarafından yazıldığının ortaya ç ; ıkması ü ; zerine bu durumu protesto eden ve Baytok ' un yazılarını istemediğini beyan eden gazete sorumlusu ve yayın kurulu ü ; yesi Nezih Tavlaş ' ı işten attırdığı da biliniyor .

Baytok ' un parti ç ; alışanları ve milletvekillerinin hafızalarında yer edinen en ö ; nemli ö ; zelliği , Baykal ' ın etrafına adeta bir koza ö ; rerek hiç ; kimseyle gö ; rü ; ştü ; rmemesi . . Baytok ' un ö ; zel kalem mü ; dü ; rlü ; ğü ; dö ; neminde Baykal ' a ulaşmak isteyen CHP il ve ilç ; e başkanlarını saatlerce hatta gü ; nlerce beklettiği , bazılarını da azarlamaktan ç ; ekinmediği , Genel Başkan Baykal ' a bırakılan tü ; m notları sü ; zgeç ; ten geç ; irerek , beğenmediklerini kendisine iletmediği belirtiliyor . '

Presstü ; rk

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile