Nesrin Ulema: Vatandaşdan Sadece Yerel Hizmetlerle İlgili Sıkıntı Duyuyoruz

Nesrin Ulema: Vatandaşdan Sadece Yerel Hizmetlerle İlgili Sıkıntı Duyuyoruz

İzmir`in Foça ilçesinde AK Parti teşkilatı tarafından düzenlenen basın toplantısında konuşan Milletvekili Nesrin Ulema, "İzmir Büyükşehir Belediyesi ve bütün ilçeler için iddialıyız.

  Üç gün Ankara’da , dört gün İzmir’deyiz ve bu dört gün de sahada çalışıyoruz , esnaf ve vatandaş ziyaretleri yapıyoruz . Vatandaşlardan duyduğumuz bütün şikayetler yerel hizmetlerle , yani belediyelerle ilgili . Ben inanıyorum ki bu dönem İzmirli ve Foçalı seçmenler , hizmeti kimin getireceğine bakacak . Genel seçimde bakanlarımızla birlikte `35 Proje 35 İzmir` ile vatandaşımızın karşına çıktık , `Seçmeni kandırıyorsunuz . ` dediler . Biz de dedik ki Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan , yaptıklarımız da yapacaklarımızın teminatıdır . 13 Haziran günü dokuz proje başladı , kazmalar vuruldu . İzmirlilere hizmeti belediyeler veremiyorsa biz vereceğiz devlet olarak , bunu gösterdik . Bu projeleri durdurmak için birtakım davalar açılsa da , birtakım engellemeler koyulsa da hizmete hazırız . " dedi .


Milletvekili olarak ilk dönemi olduğunu kaydeden Ulema , " Meclis`e gittiğimde şok yaşadım , problemleri çözmek içi bir tek AK Parti`nin gayreti olduğunu gördüm . Saat 13 . 00`te Meclis açılıyor , 18 . 00`e kadar görüşme yapılamıyor . Muhalefet , yapıcı olmaktansa yıkıcı olmayı tercih ediyor . " şeklinde konuştu . Meclis iç tüzüğünü değiştireceklerini belirten Nesrin Ulema , " 2023 Türkiye’sini hep birlikte oluşturacağız . Bizim amacımız dünyada lider ülke olmak , İzmir’i marka şehir yapmak . " dedi .


Milletvekili Ulema , toplantının ardından Foça gezisine başladı . Çarşı boyunca esnafları ziyaret etti , kafeteryalarda oturanlarla konuştu , sorularını cevapladı . Ulema’ya en çok emekliler , intibak ve maaş artışlarını soruldu . Foça Devlet Hastanesi`ne de giden Nesrin Ulema , hastalar ve yakınlarıyla sohbet etti . Yetkililerden , yeni hastane yeriyle ilgili bilgi aldı , incelemelerde bulundu . Daha sonra yaşlılarevini ziyaret eden Ulema , tek tek hepsiyle ilgilendi , isteklerini not aldırdı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile