Neü Senatosu Avanos Meslek Yüksek Okulu‘nda Toplandı

Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Senatosu ve Yönetim Kurulu Avanos Meslek Yüksek Okulu’nda toplandı. Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hulusi Yılmaz, toplantılardan önce düzenlenen programda Avanos Meslek Yüksek Okulu hakkında bilgiler verdi.

Avanos Meslek Yüksek Okulu‘nda düzenlenen programa, NEÜ Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çetin Pekacar, Avanos Kaymakamı Aylin Kırcı Duman, Avanos Belediye Başkanı Dr. Mustafa Körükçü, fakülte dekanları, yüksekokulu müdürleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Müdür Yrd. Doç. Dr. Hulusi Yılmaz, sunumunda meslek yüksek okulunun kurulduğu günden bu yana gelişimi, fiziki yapısı, akademik ve idari personel durumu ve gelecekte yapılması gerekenler hakkında bilgiler verdi.

Aynı programda Rektör Kılıç, Kaymakam Duman ve Belediye Başkanı Körükçü, meslek yüksek okuluna katkıda bulunan hayırseverler Alparslan Çakır, Güray Tüğsüz, Mehmet Ormancı, Metin Duru ile Arif Emre Can‘a seramik bölümü öğrencileri tarafından Avanos toprağından yapılmış plaket ve organik tarım bölümü öğrencilerinin yetiştirdiği çilekleri takdim etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çetin Pekacar tarafından bilgisayar laboratuarının gelişimine katkı sağlayan ve öğrencilerin e-öğrenme programı Cisco Networking Sertifikası almalarına öncülük eden Harun Duman‘a teşekkür plaketi ve Bilgisayar Teknolojileri 1. sınıf öğrencilerine sertifikaları takdim edildi.

Avanos Meslek Yüksek Okulu’nun tanıtım sunumu ile plaket ve sertifika töreninin ardından, üniversite senatosu ve yönetim kurulu üyeleri, toplantılarını gerçekleştirmek üzere Avanos Meslek Yüksek Okulu toplantı salonuna geçti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile