Nevşehir Belediye Başkanı Ünver Açıklama Yaptı

Nevşehir Belediye Başkanı Ünver Açıklama Yaptı

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir kent merkezinde toplam maliyeti l Milyar lirayı bulan bir dizi yatırımlara ilişkin çalışmalar içerisinde olduklarını söyledi.

Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeci Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün başkanlığında il merkezinde bulunan 7 durakta çalışan taksiciler, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek, bir süre önce Nevşehir Belediyesi tarafından hizmete geçirilen taksi duraklarından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeci Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün günün anısına, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e kent merkezinin farklı merkezlerinde yapılandırılan 7 taksi durağı için yaptığı hizmetler için seramik tabak takdim etti.

Ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yaz döneminde yoğun geçen çalışmaların özellikle kış döneminde bir Sonraki dönemdeki yatırımların öncelikli olarak planlanması ve Sonrasında da projelendirilmesi şeklinde geçtiğini söyledi.

Ünver, Nevşehir’in özellikle Son 2 yıldan beri 1 milyar lira civarında bir yatırım hareketliliğinin yaşandığı bir kent haline geldiğini kaydetti.

Ünver, daha Sonra şöyle konuştu; “Bugün TOKİ Başkanlık Merkezi’nde,yeni TOKİ bölgesinde yapımı projelendirilen 419 konutluk yeni yaşam merkezinin ihalesi gerçekleştirilecek.Yine bu ayın 31’inde eski Hastane binasının yerine yaptırılacak yeni Belediye binası,birimleri ve ticaret kompleksinin ihalesi yapılacak.9 Ocak 2013 günü,Yaş Sebze ve Meyve Hali’nin ihalesi yapılacak. Halk arasında Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi olarak da bilinen, Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi için teknik düzeyde çalışmalar resmen başlatıldı. Yine Nevşehir’de eğitime yeni bir heyecan katacağına inandığımız dev eğitim kompleksinin yapılabilmesi için dernekleşme çalışmaları hayata geçirilecek.Diğer tarafta yeni Adliye Sarayımızın yapımına ilişkin bir ihale süreci daha yaşayacağız.Önümüzdeki yıl Türkiye İstatistik Bölge Müdürlüğü(TÜİK)’in yeni bölge müdürlüğü merkezinin yapımına ilişkin projelerin hayata geçirmeye çalışacağız. Yani oldukça yoğun bir döneme daha giriyoruz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile