Nevşehir'de Bayramda Gaz Açma İşlemi Sürecek

Nevşehir'de, arife günü öğlene kadar sözleşme yapan abonelerin gaz açma işlemlerinin Kurban Bayramı'nda da devam edeceği bildirildi.

Nevşehirli vatandaşların, doğal gaz ekonomisini ve konforunu bayramda da yaşaması için Kapadokya Doğal Gaz, arife günü öğlene kadar ve bayramdan sonraki cumartesi günü de normal mesai saatlerinde hizmet verecek. Ayrıca arife günü mesai saati bitimine kadar sözleşmesini yapan abonelerin gaz açma işlemleri bayramda da gerçekleştirilecek. Doğal gaz dağıtımında hız kesmeden hizmet veren Kapadokya Doğal Gaz, 15 Kasım Pazartesi günü öğlene kadar ve 20 Kasım Cumartesi günü de mesai saatleri içinde çalışmaya devam edecek. Nevşehirlilerin Kurban Bayramı'nda doğal gaz ayrıcalığını yaşamaları için, abonelik sözleşmesini arife günü mesai bitimine kadar yapan yeni abonelerin gaz açma işlemi de bayram süresince gerçekleştirilebilecek. Bu durumu sertifikalı iç tesisat firmalarına da duyuran Kapadokya Doğal Gaz, sözleşmesini yapmış ve tesisatı tamamlanmış aboneleri için sertifikalı firmalardan gelen randevu taleplerini bayram süresince değerlendirecek.
Kapadokya Doğal Gaz yetkilileri, Nevşehirlileri hem ekonomik hem de sağlıklı enerjiyle buluşturduklarını belirterek, halkın bayramda evlerinde doğal gaz konforunu yaşamaları için çalışma saatlerini tekrar düzenlediklerini ifade etti. Yetkililer, ısınma ve sıcak su ihtiyaçlarının daha da arttığı kış döneminde daha fazla insana hizmet verebilmek için böyle bir düzenlemeye gittiklerini söyledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile