Nevsehir'de Okul Servis Soförlerine Egitim Verildi

Nevsehir'de Okul Servis Soförlerine Egitim Verildi

Nevsehir’de ’2023-2024 Egitim ve Ögretim Yili Ögrencilerin Güvenligi’ çerçevesinde okul servis soförlerine bilgilendirme egitimi verildi.

Içisleri Bakanliginin ’Güvenli Okul - Güvenli Gelecek’, ’Çocuklarin Egitim Süreçlerinin Güvenligine Iliskin Koruyucu ve Önleyici Hizmet ve Tedbirlerin Artirilmasina Yönelik Is Birligi Protokolü’ ve ’Çocuk ve Gençlerin Korunmasina Yönelik Okul Çevreleri ile Servis Araçlari Denetim Uygulamasi’ projeleri bünyesinde ’2023-2024 Egitim ve Ögretim Yili Ögrencilerin Güvenligi’ çalismasi baslatildi. Nevsehir Il Jandarma Komutanligi, Ürgüp Ilçe Jandarma Komutanligi, Ilçe Emniyet Müdürlügü ve Ilçe Mili Egitim personeline, ögrenci tasimaciligi yapan okul servis soförlerine yönelik egitim faaliyeti gerçeklestirildi.

Baslatilan çalisma çerçevesinde; araçta bulunmasi gereken malzemeler, yönetmelik ve sartname de belirtilen hususlar, dur lambalari, okul tasit yazilari, emniyet kemeri kullanimindaki önem, kirmizi isik ve hiz kurallari, cep telefonu kullanimi, araçlarin temizlik hususlari ve ögrencilerin araçlara inme ve binmesinde dikkat edilecek hususlar ile ilgili olarak bilgilendirme faaliyeti icra edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile