Nevsehir, Manavgat Için Tek Yürek Oldu

Nevsehir, Manavgat Için Tek Yürek Oldu

Manavgat’ta meydana gelen yanginin ardindan Nevsehir Belediyesi tarafindan baslatilan kampanya ile Nevsehirliler yangindan etkilenen vatandaslar için seferber oldu. Kampanya kapsaminda gün boyunca toplanacak olan su, kuru gida ve hijyen malzemeleri aksam saatlerinde Manavgat’a gönderilecek.

Antalya’nin Manavgat ilçesinde yanginla mücadele eden vatandaslarin feryatlarina sessiz kalmayan Nevsehir Belediyesi, yardim kampanyasi baslatti.

Yasanan felaketle birlikte evlerini kaybeden ve yardim bekleyen vatandaslar için baslatilan kampanyayi sosyal medya hesaplarindan paylasan Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran, “Kardeslik bu günler içindir. Haydi Nevsehir yaralari birlikte saralim. Sehrimizin tüm yardimsever insanlarini uzatacagimiz yardim eli için, destege davet ediyorum” dedi.

Savran’in çagrisina Nevsehirliler büyük destek verdi. Il merkezinin yani sira ilçe, belde ve köylerden vatandaslar sabah erken saatlerden itibaren belediye baskanlik binasina gelerek gönderilmesini istedikleri yardim malzemelerini birakmaya basladi.

Kampanyaya katilmak isteyen vatandaslar, aksam saat 17.00’a kadar gönderilmesini istedikleri su, kuru gida ve hijyen malzemelerini Nevsehir Belediyesi Turkuaz Masa görevlilerine teslim edebilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile