Nevşehir şehidini toprağa verdi

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Hanönü üst bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Turgay Yılmaz, doğum yeri olan Nevşehir

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Hanönü üst bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Turgay Yılmaz, doğum yeri olan Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Karacauşağı köyünde toprağa verildi.

Şehit Piyade Onbaşı Turgay Yılmaz'ın Türk bayrağına sarılı cenazesinin Mahmat beldesine getirilişi sırasında şehidin annesi Gülsüm Yılmaz ve baba Aldulkadir Yılmaz ile yakınları fenalık geçirdi.

İbşir Camii'nin önünde bir süre ambulans içerisinde bekletilen şehit Piyade Uzman Çavuş Turgay Aras için öğle namazından sonra cenaze töreni düzenlendi.

Törene Nevşehir Valisi Osman Aydın,Nevşehir AK Parti milletvekilleri Rıdvan Köybaşı, A.Erdal Feralan ve Mahmut Dede'nin yanı sıra Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Kayseri Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Murat Kırkaya, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Turgay Aras, Avanos Kaymakamı Aylin Kırcı Duman ile yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Nevşehir Müftü Vekili Ali Gülden'in kıldırdığı cenaze namazının ardından bir süre askerler tarafından taşınan şehit piyade uzman onbaşı Turgay Yılmaz'ın naaşı Karacauşağı köy mezarlığına getirildi. Burada düzenlenen törenin ardından Yılmaz'ın cenazesi toprağa verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile