Nevsehir Valisi Becel, Özel Bireylerle 'Bugday Tanesi' Filmini Seyretti

Nevsehir Valisi Becel, Özel Bireylerle 'Bugday Tanesi' Filmini Seyretti

Nevsehir Valisi Inci Sezer Valisi Inci Sezer Becel, 3 Aralik Dünya Engeliler Günü’nde özel vatandaslarla ’Bugday Tanesi’ filmini seyretti.

AK Parti’nin engelli Istanbul Milletvekili Serkan Bayram’in hayat hikayesini konu alan "Bugday Tanesi" filmini özel insanlarla seyreden Vali Becel, “Bugün 3 Aralik Dünya Engelliler Günü; özellikle tüm özel kardeslerimizin vatandaslarimizin, Engelliler Gününü kutlamak istiyorum. Bugün vizyona giren, engelli bir bireyin ama basarilarla dolu hayat hikayesi, engel karsisinda yilmadan basarmis olan kisinin hayatini konu alan Bugday Tanesi filmini özel insanlarla izlemeye geldik” dedi.

Filmin bir basari hikayesi oldugunu belirten Vali Becel, “Türkiye Büyük Millet Meclisine, Türkiye’nin en güçlü Gazi Meclisine engellerine ragmen girmeyi basarmis. Toplumun yüzde 12’sine tekabül eden engelli bireyler olusturuyor. Kendi yasadigi deneyimlerle engelli bireylerin haklarini koruyan ve onlara rehberlik eden vekilin hayat hikâyesini konu aliyor. Bu filmden elde edilen gelirle Engelli Yasam Merkezi olusturulacak. Açilacak olan Engelli Yasam Merkezi birçok engelli vatandasa umut isigi olacak” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile