NEVÜ'den Ögrencilere Yönelik 'Kariyer Merkezi Ögrenci Destek Ofisi' Hizmeti

NEVÜ'den Ögrencilere Yönelik 'Kariyer Merkezi Ögrenci Destek Ofisi' Hizmeti

Nevsehir Haci Bektas Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörlügü yeni egitim-ögretim yilinda tüm ögrencilere güvenlik, rehberlik, danismanlik ve sosyal destek gibi konularda yardimci ve destek olmak amaciyla ‘Kariyer Merkezi Ögrenci Destek Ofisi’ kurdu.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin yeni egitim-ögretim yili hazirliklari bünyesinde üniversitenin Kariyer Planlama Uygulama ve Arastirma Merkezi bünyesinde ’Kariyer Merkezi Ögrenci Destek Ofisi’nin kurularak hizmete basladigini söyledi.

Aktekin; “2023-2024 Egitim-Ögretime Yili’na hazirlik çerçevesinde üniversitemiz bünyesinde ögrencilerimizin sosyal güvenligini saglamak amaci ile dönem boyunca faaliyet gösterecek ‘Kariyer Merkezi Ögrenci Destek Ofisi’ni kurduk. Bu ofisimizde görevlendirdigimiz alaninda uzman akademik ve idari personellerimiz ile de ögrencilerimize güvenlik, güvenli barinma, ulasim imkanlari ve üniversitemizin sosyal imkanlari basta olmak üzere bir çok alanda yüz yüze ve telefonla destek ve bilgilendirmelerde bulunacagiz" dedi.

Aktekin konusmasinin devaminda; “Bilindigi gibi üniversitemizde yeni egitim-ögretim yilimiz 2 Ekim 2023 Pazartesi günü baslayacak. Biz üniversite olarak ülkemizin ve dünyanin dört bir tarafindan ailelerin bizlere birer emaneti olan tüm ögrencilerimizin üniversitemizde ve sehrimizde güvenli, huzurlu ve en iyi sekilde egitim almalarini saglamak için tüm hazirliklarimizi tamamladik. Bu çerçevesinde üniversitemiz ‘Kariyer Merkezi Ögrenci Destek Ofisi’, Nevsehir Valiligimiz, Emniyet Genel Müdürlügümüz ve Nevsehir Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Egitim Sube Müdürlügümüz is birliginde ‘Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF)’ gerçeklestirecek, ögrencilerimizi uyusturucu ile mücadele, bagimlilik ve ilgili suç örgütleri hakkinda bilgilendirecegiz" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile