Nicole uğurlu geldi - SPOR

Pussycat Dolls’un güzel üyesi, İstanbul Park’ta sevgilisini yalnız bırakmadı. Hamilton da Türkiye Grand Prix’sinde ilk kez birincilik kürsüsüne çıktı 

 

Pussycat Dolls’un güzel üyesi , İstanbul Park’ta sevgilisini yalnız bırakmadı . Hamilton da Türkiye Grand Prix’sinde ilk kez birincilik kürsüsüne çıktı

McLaren pilotu Lewis Hamilton , İstanbul’a , ünlü pop grubu Pussycat Dolls’un üyesi olan sevgilisi Nicole Scherzinger ile geldi . Sherzinger , sevgilisi finişi ilk sırada geçince , grid’de büyük sevinç yaşadı . İngiliz pilot , İstanbul’daki ilk birinciliğini kazandıktan sonra , “Red Bull’larla yarışacağımızı biliyorduk . Onların yaptığı kaza bize yaradı . Button bir ara beni geçti , ama sonra liderliği geri aldım . Duble yaptık , ekibimiz iyi iş çıkardı” dedi . Geçen yılın birincisi Button ise “Red Bull’lara baş başayız . Mücadeleye devam” diye konuştu .

Yarışsever F1’e koştu

Formula 1’de geçen sezon taban yapan yarışsever sayısı artışa geçti . 2005’te 3 günde 160 binle başlayan Türkiye GP’sinde izleyici sayısı 2009’da 100 binin altına inmişti . Bu yıl ise yeniden kıpırdanma oldu . Yüzde 40 artış yaşanırken , 3 günde 110 binin üzerinde yarışsever İstanbul Park’a koştu , dünkü izleyici sayısı ise 41 bin 800 oldu .

Schumi’den en iyi derece

Michael Schumacher yarışı 4 . tamamladı ve sezonun en iyi sonucunu elde etti . Mercedes GP pilotu , “İlginç bir yarış oldu . İleriye doğru bir adım attık ama Jenson çok güçlüydü . Vettel yarış dışı kalınca pozisyonum güçlendi . Artık geriye düşmek istemiyorum” dedi .  Hamilton’ın kupasını Maliye Bakanı Mehmet Şimşek verdi .

Star Gazete
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile