Nigde Barosu'ndan Asure Ikrami

Nigde Barosu'ndan Asure Ikrami

Nigde Baro Baskani Av. Emin Alper Öztürk, Muharrem ayinin adli tatile denk gelmesi nedeniyle hakim, savci, avukatlar ve adliyeye gelen vatandaslar ile personele asure ikram etti.

Nigde Adalet Sarayi’nda düzenlenen programda Baro Baskani Av. Emin Alper Öztürk, hakim, savci, avukatlar ve adliyeye gelen vatandaslar ile personele asure ikram etti. Barosu’nun her sene Muharrem ayinda asure etkinligi düzenlendigini söyleyen Nigde Baro Baskani Av. Emin Alper Öztürk yeni adli yilin sorunsuz geçmesi temennisinde bulunarak, " Nigde Baro Baskanligi olarak uzun yillardir asure etkinligi yapiyoruz. Muharrem ayinin onuncu günü dagitmak makuldür ama maalesef bu sene adli tatile denk gelmesi sebebiyle biz geçen sene oldugu gibi adli yilin açilmasiyla beraber asure etkinligimizi yapmak istedik. Yeni adli yilin sorunsuz geçmesini temenni ediyorum. Tüm meslektaslarima simdiden yeni adli yilinda hayirli olmasini temenni ediyorum’’ dedi.

Nigde Adalet Komisyonu Baskani Bayram Ünlü ise, ‘’ Her yil düzenlenen bu asure çorbasi programi vesilesiyle hem yeni adli yila tabiri caizse agzimizin tadiyla baslamis oluyoruz Hem de bollugumuzun, bereketimizin, inancimizin ve medeniyetimizin bir simgesi olan aliskanligimizi devam ettiriyoruz‘’ diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile