Nigde Belediyesine 5 Milyon Liralik Hibe

Nigde Belediyesine 5 Milyon Liralik Hibe

Nigde Belediyesi, Çevre ve Sehircilik Bakanligindan hibe olarak aldigi yol süpürme araci ile Temizlik Isleri Müdürlügüne ait araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Nigde Belediye Baskani Emrah Özdemir; “Göreve geldigimizden bu zamana kadar araç filomuzu genisletmeye devam ediyoruz. Bugün de Çevre ve Sehircilik Bakanligimizdan piyasa degeri 2.200.784 Türk Lirasi olan yol süpürme aracini belediyemizin hizmetine kattik. Bize desteklerini esirgemeyen basta cumhurbaskanimiza, Çevre ve Sehircilik Bakanimiz Murat Kurum’a, milletvekilimize ve bu araçlarin temini noktasinda bize yardimci olan herkese çok tesekkür ediyoruz. Allah kaza bela vermesin“ diyerek sözlerini tamamladi.

Sifir atiga büyük hibe

Nigde Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügüne sifir atik çalismalari çerçevesinde kullanilmak üzere Çevre Ajansi tarafindan 2 milyon 780 bin Türk Lirasi hibe desteginde bulunuldu. Çevre Ajansi tarafindan Sifir Atik Projesi çerçevesinde kullanilmak üzere 2 milyon 780 bin TL’lik bir hibe destegini sehrimize kazandirmis olmaktan dolayi mutlu olduklarini söyleyen Nigde Belediye Baskani Emrah Özdemir; “Atik Getirme Merkezlerimizle sehrimizde geri dönüsüm çalismalarimizi yayginlastiriyoruz. Ilçelerimizdeki okullarda, hanelerde ve is yerlerinde ise birçok atik toplama çalismamiz hâlihazirda devam ediyor. Bir yandan da ögrencilerimizi bu çalismalarimiza dâhil ederek çevreye ve dünyaya karsi bilinçli nesiller yetistiriyoruz. Bu minvalde Çevre Ajansi tarafindan sifir atikta kullanilmak üzere ilimize 2 milyon 780 bin Türk Lirasi bir hibe desteginde bulunuldu. Memleketimize hayirli olsun” dedi
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile